"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας


Την ωμή αλήθεια για τα κυκλώματα που δρουν στο κέντρο της Αθήνας και έχουν ως αντικείμενο τηδιακίνηση μεταναστών, περιγράφει σε απόρρητή έκθεσή της η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ), την οποία έχει στα χέρια της η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, γράφει το«Έθνος»

Πίσω από το ζήτημα των μεταναστών κρύβεται κάθε είδους εγκληματική δραστηριότητα, με ένα ευρύτερο κύκλωμα να δραστηριοποιείται και να εκμεταλλεύεται την ανάγκη τους, για να δημιουργήσει «στρατιά» πάμφθηνου εργατικού δυναμικού και να πετύχει τους ευρύτερους σχεδιασμούς του στις χώρες εγκατάστασης…


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πλειονότητα των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας περνούν όλη την ημέρα στα φανάρια για μεροκάματο ενός ευρώ, διακινούνται με φορτηγά και διαθέτουν κινητά, ώστε το κύκλωμα να μπορεί να τους εντοπίσει. Οι διακινητές τους ελέγχουν την παραγωγικότητά τους, με απειλές και ξύλο, σε όσους δεν πιάνουν τους «στόχους»!

Ενδεικτικά, η ΕΥΠ αναφέρει ότι Σωματεία και Ενώσεις Αλλοδαπών με έδρα τη χώρα μας διαδραματίζουν ρόλο στο σύστημα διακίνησης παρουσιάζοντας στη δράση τους νομιμοφάνεια, υπό το προσωπείο των προεδρείων, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο των διωκτικών αρχών. Παράλληλα, είναι διαπιστωμένη η δημιουργίαεπιχειρηματικών δραστηριοτήτων, οι οποίες υποστηρίζονται και από Ελληνες και που απευθύνονται μόνο σε αλλοδαπούς, νόμιμους ή μη μετανάστες.

Ελληνες και αλλοδαποί επιχειρηματίες, καθώς και μεσιτικές εταιρείες διαβλέπουν στο κέντρο της Αθήνας μιαεπενδυτική προοπτική, εξετάζοντας την τωρινή κατάσταση με την υποβάθμιση συγκεκριμένων γεωγραφικών ζωνών, λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού μεταναστών. Προχωρούν, έτσι, στη λεγόμενη μεθοδευμένη απαξίωση με την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών και την αυξημένη παραβατικότητα, που προκαλεί φόβο και οδηγεί τους ημεδαπούς κατοίκους στο να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, παράλληλα, οι περισσότερες τράπεζες έχουν αποκλείσει τη δανειοδότηση για αγορά κατοικίας στις περιοχές αυτές -μέθοδος red lining-, με αποτέλεσμα η αγορά των κατοικιών αυτών να καθίσταται ανέφικτη από ημεδαπούς ή αλλοδαπούς με μόνιμα εισοδήματα, και με αυτόν τον τρόπο οι μοναδικοί αγοραστές να είναι πλέον είτε μεσιτικές εταιρείες είτε μεγαλοεπιχειρηματίες που διαθέτουν μετρητά.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Έθνος, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τονυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και τον Μ. Οθωνα, καθώς η αστυνομία θα κληθεί να αναλάβει ένα σημαντικό τμήμα της επιχείρησης που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση για να δώσει ξανά ζωή στο κέντρο. 
πηγη

2 thoughts on “Σοκάρει απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ για το γκέτο της Αθήνας

  1. Ο παππούς μου σε αυτή την περίπτωση θα έλεγε:
    «Νιός ήμουν και γέρασα!»
    Εγώ θα έλεγα, «Ανάξιοι, κονδυλοφόροι!»

  2. Πρόσθεσε επίσης ότι στο κύκλωμα,δια της εις άτοπον απαγωγής (δεν μπορεί να μην τα γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα τόσα χρόνια, εδώ εμείς, απλοί πολίτες τα βλέπαμε, απλά δεν είχαμε αποδείξεις) αρχηγοί και κεφαλές είναι πολιτικά ιστάμενοι και οι παρατρεχάμενοί τους οι οποίοι προφανώς και έχουν μεγάλα συμφέροντα, ή εξυπηρετούν μεγάλα συμφέροντα και οι οποίοι διαχρονικά δεν κάνουν τίποτα για να αντιμετωπίσουν αυτή την απίστευτη, για προηγμένη κοινωνία και ευνομούμενη πολιτεία, κατάσταση, αντιθέτως με τις ύποπτες παραλήψεις, «ιδεολογίες» και νομοθετήσεις τους, στρώνουν το έδαφος για δράση των κακούργων, μοιράζουν παιχνίδι, τους κάνουνε «screen» για να σουτάρουνε οι μάγκες, εις βάρος των Ελλήνων. Μόνο μαχαίρι και κρεμάλα καθαρίζει πλέον τέτοιο βόθρο και τέτοια προδοσία.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s