"Greek National Pride" blog / ΑΙΓΑΙΟ / ΑΟΖ / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Αγαθονήσι:»Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στο Αιγαίο»,λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ


Το τουρκικό ΥΠΕΞ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την επιχείρηση αποβίβασης υποψήφιου Τούρκου βουλευτή στο Αγαθονήσι ,κάνοντας ωστόσο λόγο για “θέματα του Αιγαίου που ακόμη δεν έχουν επιλυθεί”.

« Είναι γνωστό πως στο Αιγαίο υπάρχουν αλληλοσυνδεόμενα θέματα.

Η θέση της χώρας μας για την θάλασσα του Αιγαίου είναι σαφής και αυτό πρέπει να το ξέρουν όλες οι σχετιζόμενες πλευρές”,υποστήριξε ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ λέγοντας ότι “μέχρι την επίλυση αυτών των θεμάτων είναι σημαντικό να αποφεύγονται οι μονόπλευρες κινήσεις που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ειρήνη και στη σταθερότητα της περιοχής και ζημιώνουν την θετική ατμόσφαιρα ανάμεσα στις δύο χώρες”.

onalert

3 thoughts on “Αγαθονήσι:»Υπάρχουν ανοιχτά θέματα στο Αιγαίο»,λέει το τουρκικό ΥΠΕΞ

  1. PANTELONIA DEN FORAEI ENAS STRATIOTIKOS H ENAS LIMENIKOS NA TON GAZONE TON MOGGOLO KAI NA TON PAEI STON PATO ? MPHKE PARANOMA STHN XORA O MOYLOS . ALLA POY ENAS AKSIOMATIKOS ME AR…A

Σχολιάστε