"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ / ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το σημείο αναφοράς του Κώστα Ηλιάκη.


Μία διόρθωση από εμπειρότατο,πιλότο που διάβασε για το σημείο αναφοράς των πιλότων στοο σημείο που έγινε η εναέρια σύγκρουση του F-16 του Κώστα Ηλιάκη,με το τουρκικό κι έχει να κάνει με την ιστορία της απόφασης,αλλά και την ακριβή προφορά του σημείου αναφοράς:

“Η ονομασία ενός ραδιοναυτιλιακού υποχρεωτικού σημείου αναφοράς, πολύ κοντά στο σημείο όπου είχε συμβεί η σύγκρουση,έγινε με πρωτοβουλία της τότε ηγεσίας του ΓΕΑ που η ΥΠΑ δεν είχε δυσκολία να το κάνει πράξη .

Έτσι δημιουργήθηκε το LIAKI point. Χρειάζονταν μόνο 5 γράμματα και έτσι επελέγη αυτή τη μορφή για λόγους ευφωνίας και ευχρηστίας.

Εμφανίζεται σε κάθε ραδιοναυτιλιακή έκδοση της περιοχής.

Η οικογένεια δεν το έχει υπόψη της ούτε βέβαια και οι πολλοί πιλότοι, κυρίως της πολιτικής αεροπορίας”.

onalert

5 thoughts on “Το σημείο αναφοράς του Κώστα Ηλιάκη.

  1. Προτείνω έναν ραδιοφωνικό μαραθώνιο υπερ του ΥΠ.ΕΘ.ΑΜ, υπάρχουν περίπου 9.000.000 ενήλικες απο 200 € κατά μέσο όρο θα συγκεντρωθούν 1,8 δις €.
    Αυτά τα χρήματα μπορούν να μνημονευθούν υπερ της μνήνης του Ηλιάκη.Νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο μνημόσυνο η αγορά ενος οπλικού συστήματος μα αυτά τα χρήματα.

  2. ειστε τρελοι!!!!!
    αυτοι ειναι ικανοι με την κριση να βαλουν

    φπα στα 200 ευρω

    να ζητησουν ποθεν εσχες

    να φαμε προστιμο για αδηλωτα εισωδηματα

    να φιαξουν μια επιτροπη να μαζεψει τα λεφτα

    να φτιαξουν μια επιτροπη να διαλεξουν οπλικο συστημα

    να φτιαξουν μια επιτροπη να παρει προσφορες για το συτημα που διαλεξε η αλλη επιτροπη!

    να φτιαξουν μια επιτροπη ελεγκτικη για τις υπολοιπες επιτροπες(ε τι διαολο δεν ειμαστε λαμογια)

    και μετα απο κανα 10 χρονια και εφου απο το 1,8 δις εχουν μεινει καμια 200,000 ευρω,(τα υπολοιπα ειναι μισθοι και εξοδα των επιτροπων,
    αντε να φτιαξουν καμμια τιμιτικη πλακετα για τον πιλοτο,αφου φτιαχτει πρωτα ειδικη επιτροπη πλακετας!(ε τι μπουρδελο ειμαστε,εδω ειμαστε οργανομενο κρατος)

  3. Το τραγικό με το νέο ελληνικό κράτος και αυτούς που μας κυβερνάνε είναι ότι τέτοιος έρανος είχε γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν με λαμπρά αποτελέσματα στην ενίσχυση του στρατεύματος.Γνωστός είναι ο «έρανος υπέρ αεροπορίας».

Σχολιάστε