Ως «Οθωμανική Φόρμουλα» για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας αναφέρεται από τα κρατικά τουρκικά ΜΜΕ η εγγυοδοσία με δημόσια γη.
Σύμφωνα με το κρατικό trtgreek «το εν λόγω σύστημα (δηλαδή η εγγυοδοσία με δημόσια γη) προσβλέπει στο να παρθούν υπό εγγύηση τα έσοδα που υπολογίζονται από τις αποκρατικοποιήσεις».
Όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, «Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, μέρος της δημόσιας περιουσίας της Ελλάδας, θα ελέγχεται από ένα ειδικό ταμείο παρόμοιο με εκείνο που λειτουργούσε κατά την οθωμανική περίοδο», εννοώντας προφανώς το Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας.
Η άλλοτε ένδοξη Πατρίδα μας, βαίνει προς σταδιακό εκτουρκισμό, με τελικό στόχο την προσάρτηση της, στην γειτονική χώρα[Τουρκία] ως αντιστάθμισμα στις σίγουρες εδαφικές απώλειες της τελευταίας, λόγω επικείμενης ίδρυσης ανεξάρτήτου Κουρδικού κράτους,ή κάνω λάθος;;
Φρόνιμο είναι λοιπόν, να κρατάμε και μιά πισινή όταν ακούμε για ίδρυση ανεξαρτήτου Κουρδικού κράτους και να μήν πανηγυρίζουμε!Τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα,των ισχυρών της γής, δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε απόλυτα!Τουλάχιστον όχι όσο θα πρεπε!
Υ/Γ 1 Μακάρι να κάνω λάθος,αναφορικά με τον πιθανό εκτουρκισμό της Ελλάδας!
Υ/Γ 2 Φυσικά δεν συγκαταλέγεται η Τουρκία στους ισχυρούς της γης,όμως η γεωστρατηγική και γεωπολιτική της θέση, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους αφέντες του πλανήτη[Πχ Αμερικάνους και Εβραίους]!Μην το ξεχνάμε!!Γι΄ αυτο άλλωστε δεν έχει λυθεί το Κυπριακό τόσα χρόνια!
Υ/Γ 3 Ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούμε να βγάλουμε,όσο αφορά το μέλλον της περιοχής μας!Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε!
Πλέον οι ΕΛΛΗΝΕΣ βγήκαν στους δρόμους. Δεν είναι απόφαση των πολιτικών ευτυχώς.