"Greek National Pride" blog / ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή!Ακολουθει βιντεο


Ποιός νομίζετε ότι είπε αυτή την έκφραση; Κάποιος “φαντασιόπληκτος – εχθροπαθής”; Θα πέσετε από τα σύννεφα…

Η φράση αυτή ειπώθηκε από το στόμα Ισραηλινού αξιωματούχου (όχι του στρατού) στο περιθώριο πρόσφατου συνεδρίου για τις εξελίξεις στην περιοχή…

Η θέση του Ισραηλινού (επαναλαμβάνουμε δεν είναι “στρατιωτικός”) του επιτρέπει να έχει συνολική εικόνα των καταστάσεων και όχι συγκριτική της επιχειρησιακής ικανότητας συγκεκριμένων τμημάτων π.χ. ναυτικό, αεροπορία κλπ.

Αφορμή για την συζήτηση ήταν η ερώτηση Έλληνα παρισταμένου, για το “πως το Ισραήλ έρχεται σε ρήξη με έναν παραδοσιακό και ισχυρό του σύμμαχο, όπως η Τουρκία, την ίδια ώρα που οι κίνδυνοι για την χώρα από τους γείτονες εντείνονται λόγω των τελευταίων γεγονότων”.

Μετά από μία σύντομη ανάλυση, ο Ισραηλινός κατέληξε στο ότι “Σε 48 ώρες, η επιχειρησιακή ικανότητα της Ελληνικής ΠΑ αεροπορίας είναι τέτοια, που μπορεί όχι απλώς να κερδίσει την μάχη στον αέρα, αλλά να γονατίσει ολόκληρη την Τουρκική πολεμική μηχανή”!

Γνωρίζουμε όλοι και από τις πρόσφατες κοινές ασκήσεις και διαγωνισμούς την δύναμη και αποφασιστικότητα των Ελλήνων πιλότων. Αυτή η αποκάλυψη όμως που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης μελέτης σε πιθανά σενάρια πολεμικών συρράξεων, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα…

Δεν θέλουμε να μπούμε σε σενάρια συνωμοσίας για τους λόγους που κάποιες κυβερνητικοί φορείς λίπους έκαναν αυτές τις άθλιες επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ στους πιλότους της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Η κατακραυγή που ακολούθησε είναι η καλύτερη απάντηση. Ίσως και η κυβερνητική προσπάθεια περιθωριοποίησης της μαχητικότητας-δραστηριότητας της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, να «δένει» με μία γενικότερη προσπάθεια «σκουριάσματος» των Ελλήνων Ικάρων…

Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε για άλλη μία φορά τα παλικάρια της Π.Α. και να τους αφιερώσουμε από την καρδιά μας.

http://youtu.be/h1geh_MfaOM
http://youtu.be/h1geh_MfaOM

21 thoughts on “Σε 48 ώρες, η Ελληνική πολεμική αεροπορία θα γονατίσει την Τουρκική πολεμική μηχανή!Ακολουθει βιντεο

 1. Να είναι καλά ο Ισραηλινός αξιωματούχος.Τον ευχαριστούμε για τα καλά λόγια αλλά τις δυνατότητες της Π.Α τις ξέρουμε εμείς καλύτερα από τον καθένα(και πραγματικά είναι τεράστια η ικανότητά της).Το τι λένε οι ξένοι ας τα ακούμε τζάμπα και βερεσέ γιατί αλλιώς θα έπρεπε να πιστεύουμε και παλιές δηλώσεις «ότι η τουρκική αεροπορία θα κατακαύσει την ελληνική ύπαιθρο.»Αν έρθει ποτέ η ώρα,θα το αποδείξουμε μια χαρά.Ε…κι αν τους τσακίσουμε σε 72 ώρες, αντί για 48, δεν χάλασε και ο κόσμος (ο ελληνικός).

 2. Kαταλαβες τωρα ποιες ειναι οι δινατοτητες των Ελληνων !!! Οποτε καταλαβενεις για ποιο λογο μας εχουν ευνουχυση σαν λαο φυτευωντας μας κυβερνησεις ανδρικελα.

 3. EINAI KILL TORA…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Π.Α. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ. ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΟ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ΄ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η΄ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ…ΕΧΟΥΝΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

 5. Αυτά να τα ακόυνε κάποιοι οι οποίοι ζούν με την ψευδαίσθηση/παραίσθηση οτι όλοι οι λαοί είναι φίλοι, και δεν χρειάζονται σύνορα και στρατοί.
  Αυτά να τα ακούει και ο αρχηγός τους ο Τσίπρας που σε ερωτήσεις για την γνώμη του αναφορικά με την Τουρκική προκλητικότητα, δεν απαντά, αλλά τονίζει πως ποσά που δαπανώνται για την άμυνα μας είναι υπέρογκα.
  Ισραηλινέ αξιωματούχε: Απο το στόμα σου και στου Σαβαώθ το αυτί (γιατί ο Αλλάχ το ξέρει,και το ξέρουν και οι Τούρκοι οτι το ξέρει,και ξέρουν οτι μας έχει δώσει και υπόσχεση που είναι γραμμένη στο Κοράνι τους).
  Μπράβο στους πιλότους μας, στο ΑΤΑ, και στους μηχανικούς μας!!!!!!!!!!!!

 6. Δυστυχώς το ΠΑΣΟΚ έδειξε το άλλο του πρόσωπο .
  Το δημοκρατικό του πάει περίπατο , και σήμερα .
  Μόνο δημοκρατία δεν έχουμε .
  Το τραγικό είναι ότι οι συνωμότες,είναι πανίσχυροι ,Κυβερνητικοί και οι παρατρεχάμενοι τους.
  Εκμεταλλευόμενοι αυτήν την περίεργη απάθεια,σε βαθμό αποχαύνωσης των Ελλήνων πολιτών.
  Δρουν φουλάροντας της μηχανές τους, ισοπεδώνοντας τα πάντα.
  Αλλά προπάντων της ένοπλες δυνάμεις.
  Και αυτό το κάνουν με δόλο .
  Ο Παπαδόπουλος τουλάχιστον έδωσε την μισή, Κύπρο στους μαφιόζους και φρόντισε τότε , να είναι άοπλες οι ένοπλες δυνάμεις μας, συνειδητά!!!!.
  Πλήρωσε όμως , αλλά τη σημασία έχει τώρα ποια.
  Ότι θέλουν λοιπόν σήμερα κάνουν,όλες οι πράξεις τους αποσκοπούν στην αποδυνάμωση των ενόπλων δυνάμεων,Πρωτίστως και κατά του λαού δευτερευόντως,
  ο Γιώργος Παπανδρέου .
  Όχι μόνο αφήνει άοπλες της ένοπλες δυνάμεις μας ,αλλά κάνει πράξεις δολιοφθοράς του αξιόμαχου, και με δηλώσεις που καταρρακώνουν την υπερηφάνεια.
  αλλά και το αξιόμαχο τους.
  Αν παρατηρήσουμε ότι πετάνε εδώ και εκεί , εκατομμύρια ευρώ για άσχετα πράγματα, και ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι , οι Τούρκοι υπερεξοπλίζονται σαν αστακοί , και μας απειλούν ποικιλοτρόπως , εξαθλιώνουν τον Ελληνικό λαό .
  Και δεν έκαναν απολύτως τίποτα να φέρουν πίσω τα κλεμμένα.
  Αλλά και απάλλαξαν όλους τους κολλητούς τους από κάθε ευθύνη.
  Και το μόνο που κάνουν είναι επίθεση ληστρική,κατά των μη εχόντων.-

 7. Πολύ ωραία, αφού είναι έτσι, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ να αρχίσουμε τις περικοπές για εξοπλισμούς. Έχουμε ήδη την πολεμική ανωτερότητα, δε χρειάζεται να χρυσοπληρώνουμε την Πολεμική Αεροπορία άλλο.

 8. Ελλάς -Ισραήλ συμμαχία και όλα τα άλλα θα γίνουν όταν πρέπει και όπως πρέπει….Ζήτω η Π.Α και τα άξια στελέχη της.

 9. Το θέμα είναι η καθήλωση της Τουρκ/ΠΑ σε 48 ώρες … μετά τις 48 η ψαλίδα ανοίγει , πάμε 50-50

  BIBI, Shalom ani Melex…

  Αφιερωμένο το video προς Διδαχές και όχι μόνο …

 10. Ρε πατριωτη κρατα και καμια ευχη σου για εμας, «να ναι καλα ο εβραιος, τον ευχαριστουμε», ωπα ωπα…
  Μου θυμισες τον κινεζο το σημιτη «ευχαριστουμε τις ηπα κτλ «.

 11. 2. Πατριωτη, βιαστηκα και δεν καταλαβα τη γραφη σου σωστα, εχεις δικαιο,
  εμεις ξερουμε τις δυνατοτητες των παιδιων μας καλυτερα, σχωρα με.

 12. ΖΗΤΩ οι Έλληνες Λεβέντες μας.Μπράβο στα Παληκάρια μας.
  Ναι αυτοί είναι οι πιλότοι μας και λίγα βλέπετε…
  Ξέρω τι σας λέω(21 χρόνια τους βλέπω από τις οθόνες των radar της αεράμυνάς μας κατά την διάρκεια της συνεκπαίδευσής μας(HAWK phase III) και συνεχίζω να τους θαυμάζω όλο και περισσότερο).
  Κάθε φορά που τους βλέπω να πετούν τους ζηλεύω και ανατριχιάζω συγκινημένος από την εξυπνάδα, την πειθαρχία και το θάρρος με το οποίο προσπαθούν να εκτελέσουν την αποστολή τους.Ακόμη και όταν τους εγκλωβίζουμεΙ(Lock) αρκετές φορές μας ξαφνίάζουν με τον τρόπο που αντιδρούν και προσπαθούν να ξεφύγουν ή να μας παραπλανήσουν και να εκτελέσουν την εικονική τους επίθεση μεχρι το τέλος.
  Τώρα τελευταία άρχισα να προσεύχομαι για εσάς και την Πατρίδα μας.Ο Θεός να μας έχει όλους γερούς για να σας θαυμάζουμε και να μας δίνετε το αίσθημα της ασφάλειας και της αυτοπεποίθησης που τόσο πολύ χρειαζόμαστε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

  Σπ@ρτι@της

 13. εαν δεν εχουν πεσει μεχρι τοτε ολα τα αεροσκαφη απο ελλειψη ανταλλακτικων λογω περικοπων..και αφου ειμαστε τοσο καλοι-που ειμαστε- γιατι οι φιλοι μας οι εβραιοι δεν πιεζουν τους ομοεθνης τους τραπεζιτες να μας ριξουν λιγο τα σπρεντς?

 14. @AMISTE TOUS MPAGLAMADES TOUS POLITIKOUS KAI TA KOLOKOMATA…..OTAN XRIASTI NA TOUS @AMISOUME TOUS TOURKALADES OLI H ELLINES THA GINOUME ENA KOMA TO KOMA TON PATRIOTON ,,PANTA ETSI GINETE { H ELLINES POTE DEN PEFTOUN AMAXITI } H ELLADA POTE DEN PETHENI….KAI O ELLINAS POTE DEN SKIWI TO KEFALI…..505 TAGMA PEZONAFTON……

 15. Οι Έλληνες πάντα πολεμούσαν πρώτα με την ψυχή τους και μετά με τα όπλα. Σε περίπτωση πολέμου το ίδιο θα κάνουμε.

 16. @2
  Σκεπτόμενε, το να το ακούμε απο έναν ξένο που η Π.Α της πατρίδας του είναι απο τις καλύτερες του κόσμου, όπως και να το κάνουμε, έχει βαρύνουσα σημασία!!

 17. gamiste tous kolotourkous mi masate tipota an mazevame olh tin elliniki aeroporia kai kaname epithesi enadion tis tourkias tha tous afanizame mesa se 1 24wro kai liga lew

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s