ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΑΡΗΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ-ΝΕΑ
Ενώ οµάδα ρώσων ειδικών ήταν έτοιµη να επισκεφθεί την Αθήνα για την πώληση 450 τανκς, οι Αµερικανοί έγραφαν σε τηλεγράφηµά τους πως ήταν σηµαντικό να µην επιτραπεί στη Ρωσία να νοµίζει ότι κάνει «µπίζνες ως συνήθως» µε την Ελλάδα
Αφόρητες πιέσεις στην Ελλάδα ώστε να µηνπροµηθευτεί τεθωρακισµένα από τους Ρώσους ασκούσαν οι ΗΠΑ το 2008, µετά τις συγκρούσεις στη Γεωργία, την περίοδο κατά την οποία επικυρωνόταν στην ελληνική Βουλή η συµφωνία για τον πετρελαϊκό αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης.
Κατά τη διάρκεια των προηγούµενων χρόνων επίσης οιΑµερικανοί στρίµωχναν την κυβέρνηση Καραµανλή για τα σοβιετικής τεχνολογίας άρµατα µάχης που διέθετε η χώρα µας, αλλά τότε οι πιέσεις ασκούνταν για να τα δωρίσουµε στο Ιράκ, όπως και έγινε.

Μπραβο στους Αμερικανους…….μας γλιτωσανε απο τα ρωσσικα κοσερβοκουτια!
Η ηπα θέλουν να μας κάνουν ηπα. Πλήρες έλεγχος. Για να δω για πόσο ακόμα οι αμερικανόδουλοι (η λέξη αμερικανόφιλος δεν υπάρχει) θα τους τα »γλύφετε»… Με πρώτο τον γαπ.
Συμφωνώ με τον Eλλην
Κοσερβοκουτια τα BMP-3? Μην λεμε οτι μας κατεβει, γ’αυτο τα τρεμουνε οι Τουρκοι στην Κυπρο
Στο κατο κατο μακαρι να φτιαχναμε και στην Ελλαδα τετοια κονσερβοκουτια…
Εγώ στέκομαι σε αυτό:
«Είχαν επίσης τη διαβεβαίωση του Πούτιν ότι η Ρωσία ήτανπρόθυµη να πωλήσει στην Ελλάδα οποιοδήποτε οπλικό σύστηµα εκτός από πυρηνικά. »
Προς απάντηση σε κάποιον(μάλλον ο Σκεπτόμενος) που προ διημέρου που με αφορμή το άρθρο γαι το αρματικό δυναμικό, και ενώ η κουβέντα είχε στρίψει προς τα Ρωσικά αεροπλάνα, εξέφρασε την άποψη πως οι Ρώσοι θα φοβηθούν μα μας πουλήσουν έπειδή ανήκουμε στο εχθρικό ΝΑΤΟ και υπάρχει περίπτωση οι Αμερικανοί να ζητήσουν τα σχέδια να ρίξουν μια ματιά.
Οι Αμερικάνοι είναι οι πρώτοι που αγοράζουν Ρωσικά όπλα (έχουν και S300) για ρίξουν την πολυπόθητη «ματιά».
—————————————————————————————
Οι Ρώσοι είναι πολύ καλοί σε πολλά όπλα και τα πουλάνε και σε καλές τιμές.
Πρέπει να το εκμεταλευτούμε χωρίς να υποκύπτουμε σε πιέσεις των Αμερικανών οι οποίοι έχουν πάθει υστεριά/ψύχωση/εμμονή με τους Ρώσους, και άν κάποιος συντηρεί την χόβολη, την θράκα του ψυχρού πολέμου αυτός είναι οι ΗΠΑ.
Καταντά κουραστικό!!
3. Σιωνιστη ΛΑΜΟΓΙΟ σαφως και θα συμφωνουσες με τον 1.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!