Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί!
Διήμερη διάσκεψη του ΝΑΤΟ και των χωρών εταίρων πραγματοποιείται από χθες στην πόλη που βομβάρδιζαν ανηλεώς πριν 12 χρόνια και ακόμα φέρει τα σημάδια της καταστροφής, στο Βελιγράδι με τη συμμετοχή εκπροσώπων των χωρών – μελών της Συμμαχίας, της Σύμπραξης για την Ειρήνη, του Μεσογειακού Διαλόγου και της Πρωτοβουλίας Συνεργασίας της Κωνσταντινούπολης.
Στόχος της διάσκεψης με θέμα «Μετά τη Λισαβόνα – υλοποίηση του μετασχηματισμού» που οργανώνει η Στρατηγική Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού του ΝΑΤΟ που εδρεύει στο Νόρφολκ των ΗΠΑ είναι η ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων για τα σημαντικότερα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Οι Σέρβοι κατάλαβαν το συμφέρον τους και προσαρμόστηκαν στις εξελίξεις .Το συμφέρον της Σερβίας είναι μέσα στην Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ.