Περισσεύει η οργή στο επιτελείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντ. Σαμαρά για τα συνεχιζόμενα δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ, αλλά και το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται για τις θέσεις του κόμματος, σε ανώτατους και ανώτερους ευρωπαϊκούς παράγοντες.
Ο κ. Σαμαράς είχε φροντίσει χθες για πρώτη φορά με την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. να στείλει μήνυμα ότι δεν θα ανεχθεί τη διαστρέβλωση των θέσεων του κόμματος και εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «στρεβλωτική προπαγάνδα».
Όμως, το σχόλιο του Μ. Τιούμαν που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Zeit Online ενόχλησε έντονα την ηγεσία της Ν.Δ. και αποφασίστηκε να υπάρξει απάντηση. Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «ύπουλη προπαγάνδα» μια ακόμα απόδειξη, ότι τα όσα κακόβουλα και ψευδή διαδίδονται στο εξωτερικό σε βάρος της Ν.Δ. και του αρχηγού της είναι κατευθυνόμενα.

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ;;;
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ;;
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΠΡΙΝ 1,5 ΓΙΑ 7 ΕΤΗ ΕΙΣΑΣΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;
ΤΙ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ…
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ!
ΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ) ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΕΝΤΕΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ.ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ;ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;