"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ / ΝΑΤΟ

ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ – ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΥΔΑ


Θα πληρώνουμε όλα τα έξοδα, από τη διαμονή, τα φαγητά, τα διόδια, μέχρι και τα… σεντόνια, ενώ απαλλάσσονται από δασμούς

1.500.000 ευρώ το ετήσιο κόστος

Μνημόνιο για νέα βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα ψηφίζει η κυβέρνηση Παπανδρέου. Πρόκειται για τη Συμφωνία Τεχνικής Διευθέτησης μεταξύ της Διοίκησης των Συμμαχικών Δυνάμεων της Νάπολης και του ελληνικού υπουργείου Άμυνας, σχετικά με την εγκαθίδρυση της Προωθημένης Βάσης Διοικητικής Μέριμνας στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη. (Memorandum of Understanding – Μνημόνιο Κατανόησης).

Η Συμφωνία αυτή είχε υπογραφεί από το ΓΕΕΘΑ επί πρωθυπουργίας Καραμανλή το 2008 και κατατέθηκε τον Απρίλιο για κύρωση στη Βουλή από τον τέως υπουργό Άμυνας Βενιζέλο, και ήδη ψηφίστηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τις επόμενες μέρες θα σταλεί στην Ολομέλεια.

Ένα γαλάζιο Μνημόνιο που υιοθετήθηκε από τους πράσινους…

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποδεχόμενη το κείμενο της ΝΔ, δίνει «γην και ύδωρ» στα αφεντικά του ΝΑΤΟ, τους Αμερικάνους, ιδρύοντας στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού –πέραν της ήδη υπάχουσας αεροναυτικής βάσης των ΗΠΑ– ειδική βάση πετρελαίου και υπηρεσιών για να υποστηρίζει της ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις υπό την κωδική ονομασία «Ενεργή δράση» (ACTIVE ENDEAVOUR) στη Μεσόγειο.

Έτσι, ο Γιώργος Παπανδρέου προσφέρει στον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα εθνικό χώρο, καθιστώντας τη Σούδα μια σούπερ βάση, ίσως τη μεγαλύτερη του πλανήτη, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα στρατηγικά συμφέροντα της υπερδύναμης, ειδικά σε αυτήν την περίοδο, όπου η Σούδα έχει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη του βομβαρδισμού της Λιβύης του Καντάφι.

Όπως και στη Δανειακή Σύμβαση με την «τρόικα», έτσι και σε αυτό το Μνημόνιο αμυντικής συνεργασίας, η χρεοκοπημένη, ουσιαστικά, Ελλάδα, δημεύεται ως «Έθνος Υποδοχής» (Host Nation), σύμφωνα με τη στρατιωτική ορολογία, να παρέχει στο προσωπικό του «Αποστέλλοντος Έθνους» (Sending Nation), δηλαδή στον στρατό των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, ελευθερία εισόδου και εξόδου πλοίων, αεροσκαφών, υλικών, εξοπλισμών όπλων, εφοδίων, χωρίς κανέναν φόρο!

Και όχι μόνο αυτό. Το Μνημόνιο ορίζει ρητώς ότι η Ελλάδα «θα παρέχει γεύματα στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις ανέξοδα και θα παρέχει ανέξοδα στις δυνάμεις που στρατωνίζονται υπηρεσίες δημόσιας ωφέλειας, λευκά είδη, υπηρεσίες καθαριότητας, υφιστάμενες εγκαταστάσεις γραφείων, εξοπλισμό γραφείου, επαρκή χώρο στάθμευσης, εγκαταστάσεις πλυντηρίων». (Παράρτημα Ε – Υποστήριξη Ακινήτων και Εγκαταστάσεων).

Φως, νερό, τηλέφωνο… τζάμπα!

Επιπλέον, η Ελλάδα υποχρεούται να προσφέρει «ιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες και μεταφορές με ασθενοφόρο για τους ασθενείς».

Ακόμα και για την αποστολή των νεκρών στο «Αποστέλλον Έθνος» προνοεί το κείμενο, ορίζοντας ότι «η μεταφορά της σορού θα συντονίζεται και θα υποστηρίζεται από το “Έθνος Υποδοχής”» (Ελλάδα).

Στην ειδική έκθεση που επισυνάπτεται αναφέρεται το κόστος όλων αυτών των υπηρεσιών προς τους αμερικανονατοϊκούς στρατιώτες –από τις δωρεάν προμήθειες, μέχρι την παροχή θέρμανσης και υγειονομικής περίθαλψης–, κόστος που προσδιορίζεται στο ποσόν του 1.500.000 ευρώ ετησίως για τους έλληνες υπερφορολογούμενους!

Όσον αφορά την απώλεια εσόδων από τις φοροαπαλλαγές, τα δωρεάν διόδια και την απαλλαγή από δασμούς και τέλη, δεν υπάρχει συγκεκριμένη αριθμητική προσέγγιση στην έκθεση, αλλά μόνο μια απλή δέσμευση, ότι: «η ανωτέρω απώλεια εσόδων θα αντιμετωπισθεί από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού»!

 

paron

 

14 thoughts on “ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ – ΣΟΥΠΕΡ ΒΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΟΥΔΑ

 1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ LINK ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΤΕ ΣΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΤΣΙ;Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ;

 2. Δεν είμαι σε θεση να εκφερω εγκυρη γνώμη γιατί είναι πολλά που δεν γνωρίζουμε σχετικά,αλλά εαν είχε γινει μια παρόμοια συμφωνια με τη Τουρκία…και τι δεν θα λέγαμε για την τρομερή αναβάθμιση της Τουρκία στο Αιγαίο και τη μεσόγειο,γενικά..

 3. ##((((( ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)))))
  ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΠΑΡΑΚΩΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ.
  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 177 ΣΤΟ 14ο ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΑΠ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ. ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 550 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΩΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ. ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 4. Η ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!!.ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ!!!.ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΊΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ!!!.ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

 5. @1 Αγαπητέ Σκεπτόμενα,υπάρχει το λινκ κατω αριστερά με μπλε γραμματα,paron.

 6. ΑΓΑΠΗΤΕ Δ.Ι ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΡΟΝ».ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ(ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ;!) .ΑΠΟ ΤΟ «ΠΑΡΟΝ» ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ LINK ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΓΑΠΟΝΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ SITES ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΛΙΜΑ.(ΠΧ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BLOG «ΟΛΥΜΠΙΑ» ΠΕΡΙ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ Α.Τ)

 7. @4 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΝΕΣΤΩΤΑ ΧΡΟΝΟ.

 8. @6
  ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΑΛΙ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ.
  ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΛΙΝΚ ΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ «ΠΑΡΟΝ» ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ , ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!

 9. EPONYMOS ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 1)Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ 2)ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ (ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ…ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ).

 10. @10 ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ;ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 400 ΑΡΜΑΤΑ.ΠΙΕΣΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ,ΟΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ.ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΥΔΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.

 11. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ!

  ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
  ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ,ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ(ΤΟΥΡΚΙΑ-ΚΥΠΡΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ)

  ΚΑΤΑΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΣΟΥΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΑΜΕ,ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑΝ
  ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΑ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

  ΤΡΙΤΟΝ,ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ,
  ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΑ ΤΑ ΟΦΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙΡΟ,ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

  ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ(ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ),ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!

  ΑΡΑ ΣΑΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΝΟ ΟΦΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s