του Πανίκου Ελευθερίου
Ζητείται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ηγεσία που θα μετατρέψει την αδυναμία, σε δύναμη αντεπίθεσης.
Μετά την κατάρρευση της Εθνικής Οικονομίας και την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος εφαρμογής του Μνημονίου από την Βουλή των Ελλήνων, δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό την κηδεμονία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (και όχι μόνον).
Συνεπεία της κακοδιαχείρισης από ανεπαρκείς ηγέτες, αλλά σίγουρα και των ξένων μεθοδεύσεων, η άλλοτε περήφανη Ελλάδα έχει εκχωρήσει μέρος των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στους ξένους δανειστές (και σύγχρονους δυνάστες της).

ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΣΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ OFFSHORE ΠΟΥ ΧΩΝΟΥΝ ΤΑ BONUS. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ.
ΑΥΤΑ!