|
|
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Ερογλου θα έχουν νέα συνάντηση αύριο Δευτέρα, στις 10 το πρωί, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.
Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά ολοήμερων συναντήσεων που θα πραγματοποιούνται τις επόμενες εβδομάδες.
Ο Πρόεδρος Χριστόφιας είχε δηλώσει στις 19 Ιουλίου, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Ερογλου, ότι οι ολοήμερες συναντήσεις θα γίνονται δύο φορές την εβδομάδα μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.
Πρόσθεσε ότι θα υπάρξει μια διακοπή στις συνομιλίες από τις 7 μέχρι τις 21 Αυγούστου, καθώς και τις ημέρες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.Η ΤΟΥΡΚΟ ΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
@1 Μήπως ξερεις κανένα εξυπνο ανθρωπο που να είναι σ ή μ ε ρ α κομμουνιστής;
Δ.Ι. | Ιουλίου 24, 2011 e oxi kai kommoynistis to yousoufaki tis amerikhs..