"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ

Σε στάδια ή σε πλατείες οι μουσουλμάνοι, κατακλύζουν την χώρα μας


Τις ημέρες που έρχονται για μια ακόμη φορά η ελληνική κοινωνία θα αντιμετωπίσει το φαινόμενο της συνάθροισης μουσουλμάνων – λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία τους – σε δημόσιους χώρους.

Αυτή την φορά, με φροντίδα της κυβέρνησης φαίνεται ο σχεδιασμός να είναι να συγκεντρωθούν σε κάποια στάδια, έτσι ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο της συγκέντρωσης τους σε πλατείες της Αττικής, όπως είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες μουσουλμάνων, οι οποίες με την συμπαράσταση της άκρας αριστεράς της χώρας μας θα προσπαθήσουν να καταλάβουν πλατείες του κέντρου των αθηνών και να τελέσουν τις θρησκευτικές «λειτουργίες» τους εκεί.

 

Ήδη υπάρχουν ομάδες Ελλήνων οι οποίες αντιδρούν και μάλιστα έχει καλεστεί συγκέντρωση στην πλατεία Αττικής, με σκοπό να την καταλάβουν πρώτοι οι Ελληνες, προλαβαίνοντας τους μουσουλμάνους.

Κανείς δεν έχει καταλάβει όμως το μέγεθος αλλά και την ουσία του προβλήματος.

Οι»μουσουλμάνοι» στους οποίους εμείς αναφερόμαστε σαν να αποτελούν μία ομάδα, δεν αποτελούν καθόλου μία συμπαγή ομάδα. Και δεν χωρίζονται μεταξύ τους με βάση εθνικούς μόνο διαχωρισμούς.

Ως εκ τούτου μία ομαδα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ,μία ομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα υπάρξουν και άλλες ομάδες οι οποίες είτε θα προσπαθήσουν να βγουν σε πλατείες είτε ακόμη και θα βρουν άλλους χώρους.

Είναι φυσικά αρκετά περίεργο το γεγονός ότι μερικές από τις πλέον ριζοσπαστικές θρησκευτικές ομάδες του Ισλάμ δημιουργούν στην χώρα μας συμμαχίες με τις «επαναστατικές οργανώσεις» της άκρας αριστεράς, αφού καθόλου δεν τους ενοχλούν οι τεράστιες ιδεολογικές διαφορές μεταξύ τους.

Από την άλλη οι πιο «μετριοπαθείς» ομάδες προσπαθούν να δημιουργήσουν σχέσεις με το επίσημο κράτος αλλά και ακόμη και να «δικτυωθούν» με τα κόμματα εξουσίας.
Η πραγματικότητα λοιπόν είναι αρκετά πιο πολύπλοκη από το δίπολο Έλληνες – μουσουλμάνοι. Και αυτό λόγο των πολλαπλών διαφοροποιήσεων στις μάζες των μουσουλμάνων.

Αυτό βέβαια σημαίνει κάποια ακόμη πράγματα. Ότι το «τζαμί» που θα χτιστεί θα είναι εξίσου «άχρηστο» καθώς θα αδυνατεί να συσπειρώσει γύρω του όλες τις μουσουλμανικές ομάδες, οι οποίες μάλιστα ενίοτε έχουν βαθιά έχθρα μεταξύ τους, ακόμη και πέρα από τις καθαρά θεολογικές διαφοροποιήσεις τους (σιίτες- σουνίτες και λοιπές ομάδες).
Είναι βέβαιο λοιπόν ότι το πρωί της Δευτέρας σίγουρα δεν θα πάνε όλα όπως σχεδιάζουν κάποιοι.

Είναι βέβαιο ότι θα δούμε ένταση και μουσουλμάνους να προσεύχονται σε δημόσιους χώρους.

Πολύ απλά γιατί το ζήτημα των μουσουλμάνων ασιατών στην χώρα μας δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαχείρισης.

Είναι τέτοιος ο αριθμός τους, είναι τέτοια η «γεωγραφία» της μουσουλμανικής κοινότητας που δεν υπάρχουν περιθώρια λύσεων.
Ήδη – όπως προαναφέραμε- ομάδες κατοίκων της περιοχής, καλούν σε συγκέντρωση στις … 4.30 το πρωί στην πλατεία Αττική, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ενώ αντίστοιχη κινητοποίηση υπάρχει και για το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Η αλήθεια είναι απλή. Με τον τεράστιο αριθμό τους που συνεχώς αυξάνεται, οι μουσουλμάνοι δεν πρόκειται να σταματήσουν να απαιτούν όλο και περισσότερα.

Και ταυτόχρονα να πλημμυρίζουν την χώρα μας. Όποιος φαντασιώνεται ότι μπορεί να τους «εντάξει» ή να τους «διαχειριστεί» δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο, παρά να πάει μία βόλτα στα προάστεια του Παρισίου.

elkosmos

3 thoughts on “Σε στάδια ή σε πλατείες οι μουσουλμάνοι, κατακλύζουν την χώρα μας

  1. Pote tha arxisoune h mazikes apellaseis re gamoto? POTE? Vre tha mas kanoune na tous paroume me tis petres kai tous lathrometanastes kai tous politikous.

  2. Ντροπή μας και αίσχος μας.
    Εισαγάγανε με το έτσι θέλουν τον ισλαμισμό τους στην Ελλάδα μας.
    Η Ελλάδα μας ανήκει , δεν τους ανήκει , δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν αυτό που κάνουν, δεν τους καλέσαμε ούτε τους προσκαλέσαμε .
    Ήρθαν με το έτσι θέλω και με το έτσι θέλω λατρεύουν τον Θεό που στο όνομα του σφαγιάστηκαν χιλιάδες Έλληνες για εκατοντάδες χρόνια.
    Η συγκεκριμένη θρησκεία είχε υποδουλώσει τους Έλληνες και σε πολλές περιπτώσεις επιβλήθηκε στους Έλληνες με το ζόρι.
    Δεν πρόκειται για μια απλή θρησκεία αλλά για την θρησκεία εκείνη που έβλαψε την Ελλάδα και τώρα θα την βλάψει ακόμα πολύ περισσότερο αν δεν τους ξεφορτωθούμε κάποια στιγμή.
    Δοκιμάστε να λατρέψτε την Χριστιανική θρησκεία ανοιχτά στους δρόμους μια μουσουλμανικής χώρας και να δείτε τι καλά που θα περάσετε πριν καν τελειώσει μια Χριστιανική προσευχή.
    Γιατί λοιπόν εμείς οι Έλληνες που δεν χρωστάμε απολύτως μα απολύτως τίποτα στους μουσουλμάνους αφού ούτε αποικίες είχαμε στις χώρες τους ούτε το πετρέλαιο τους εκμεταλλευτήκαμε ποτέ να τους ανεχόμαστε;

Σχολιάστε