
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Η υπογραφή καθορισμού υφαλοκρηπίδας ανάμεσα στην Τουρκία και το «ψευδοκράτος», εκτός που είναι μεγάλη πρόκληση, ανοίγει την πόρτα της εκμετάλλευσης του υποθαλάσσιου πλούτου της Μεσογείου από την Άγκυρα, για περιοχές που έχει καταλάβει με όπλα. Αν βέβαια τα καταφέρει.
Πάντως «οι λεονταρισμοί» του Ερντογάν δεν πέρασαν στους Ισραηλινούς και στην Κύπρο που ξεκίνησαν τις υποθαλάσσιες έρευνες, και ο τούρκος πρωθυπουργός προσπαθεί να κάνει αντίποινα για να ικανοποιήσει την εσωτερική πολιτική σκηνή.
ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ Ή ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.ΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ.ΠΙΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ.