Άσκηση υποστήριξης απόβασης με ένα τμήμα της να αφορά επιχειρήσεις θαλάσσιας απαγόρευσης με πραγματικά πυρά, πρόκειται να πραγματοποιήσει το τουρκικό Ναυτικό μεταξύ 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην είσοδο του κόλπου της Σμύρνης και μεταξύ της Λέσβου και της Χίου, σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πηγές του ΓΕΕΘΑ.
Όπως αναφέρει η τουρκική NAVTEX NAVIGATIONAL WARNING NUMBER 608/11 οι ασκήσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρείς περιοχές (AREA 072, AREA 073, AREA 074) από τις 04.00 μέχρι το απόγευμα 18.00.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΠ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΞΕΡΑ ΓΙΑ ΞΕΡΑ… ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΡΥΜΟΥΛΚΑ!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ… ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΧΗΜΑΤΑΓΩΓΑ ΜΑΛΑΚΟΜΕΜΕΤΙΑ!!!