"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Εξοπλισμοί / ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ / OIKONOMIA

Οι 29 των υποβρυχίων


# Οι 29 παραπεμπόμενοι για το σκάνδαλο των Υ/Β είναι όλοι τους παιδιά και στενοί συνεργάτες του Άκη, με 2-3 εξαιρέσεις που είναι φιλαράκια του κ. Παπαντωνίου.
# Όλοι, πλην γεν. διευθυντών ΓΔΕ, είναι δευτεροκλασάτοι.

Ο «αφρός», δηλαδή υπουργοί και ανευθυνοϋπεύθυνοι του ΚΥΣΕΑ, είναι εκτός, προστατευμένοι από το άρθρο 86 του Συντάγματος.

# Κυρίως ο μέγας αρχιτέκνων της υπόθεσης, πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης, ο οποίος, αντί να σιωπά, να έχει εξαφανισθεί, αρθρογραφεί στην «Καθημερινή», δίνοντας οδηγίες σωτηρίας της χώρας.

# Παραπέμπεται ο τ. Α/ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Μ. Παραγιουδάκης, γιατί ως μέλος του ΚΥΣΕΑ υπέγραψε την απόφαση!

Τα άλλα μέλη, υπουργοί, πήγαν περίπατο…

www.paron.gr

One thought on “Οι 29 των υποβρυχίων

  1. ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, «ΑΡΕΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.

Σχολιάστε