Τη στήριξη των βουλευτών για να περάσουν τα χαράτσια του πολυνομοσχεδίου ζήτησε για ακόμη μία φορά ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι «από τώρα μέχρι και την Κυριακή δίνουμε την μάχη των μαχών».
Χρησιμοποιώντας για ακόμη μία φορά δραματικούς τόνους, ο Ευάγγελος Βενιζέλος απευθυνόμενος στην ολομέλεια της Βουλής, έκανε λόγο για πολεμικές συνθήκες και τόνισε:
«Εάν δεν αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει αύριο, εάν δεν αντιληφθούμε ότι δεν υπάρχει επόμενη μέρα για τίποτα… εάν δεν το αντιληφθούμε αυτό, τότε θα χουμε παίξει με τη φωτιά και θα έχουμε καεί».
Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι «δίνουμε μια αγωνιώδη αλλά απαραίτητη μάχη ώστε να αποφύγουμε το τελευταίο, το βαθύτερο και το σκληρότερο σημείο της κρίσης», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.
ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ.
ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ.
ΜΗΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ;
ΤΟΥΡΚΕ ΆΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΊΑ Η ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
@2 ΦΙΛΕ ΜΠΑΜΠΗ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΧΑΘΗΚΕ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ
ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ
ΝΟΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΝΑ
ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!
ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ!
ME TO KONTO KALASHNIKOV THA RTHO AP TH GITONIA SOY……………………….