"Greek National Pride" blog / Νεό-Οθωμανοί / Τουρκία

Εντυπωσιακή «κωλοτούμπα» της Τουρκίας για τη βοήθεια από το εξωτερικό


Εντυπωσιακή  «κωλοτούμπα» έκανε η ‘ Αγκυρα στο θέμα της μη αποδοχής της ξένης βοήθειας για τους σεισμόπληκτους όπως ήταν η αρχική της θέση.

Σημερινές εφημερίδες (Hurriyet, Radikal)  καταχωρούν δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου,  ο οποίος φέρεται να διαψεύδει τα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Τουρκία δεν αποδέχτηκε προσφορές για βοήθεια από διάφορες χώρες.

Διευκρίνισε ότι στο στάδιο της διάσωσης δεν χρειάστηκε έξωθεν βοήθεια , αφού υπήρχαν περί τους 1.500 Τούρκους διασώστες.

 

Σύμφωνα με τη  Radikal,  ο k. Νταβούτογλου είπε , απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι στις χώρες που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους ζητήθηκε να στείλουν τέντες και προ-κατ σπίτια.

Eίπε ακόμα ότι στις χώρες αυτές συμπεριλαμβάνεται και το Ισραήλ. Αρνήθηκε , πάντως, ότι η βοήθεια από το Ισραήλ θα  βοηθήσει στην αναθέρμανση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

Η Τουρκία διαχωρίζει, είπε, τα ανθρωπιστικά από τα πολιτικά θέματα.

www.prionokordela.gr

2 thoughts on “Εντυπωσιακή «κωλοτούμπα» της Τουρκίας για τη βοήθεια από το εξωτερικό

  1. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ (ΑΠΟ ΤΟ HAARP,ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΟΝΟΣΦΑΙΡΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    Ο ΣΙΜΟΝ ΠΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΗΤΑΝ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ STATE DEPARTMENT.
    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ, ΕΠΕΣΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΧΘΗΚΕ!!
    Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!

Σχολιάστε