"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Κύπρος / Τουρκία

Νέος κύκλος απειλών από Τουρκία,κατά Κύπρου


Ο υπουργός της Μπιναλί Γιλντιρίμ, αρμόδιος για θέματα Μεταφορών, Ναυτιλίας και Τηλεπικοινωνιών,συνεχίζει τις απειλές εναντίον της Κύπρου για τις έρευνες φυσικού αερίου.

«Η Τουρκία δε γίνεται να μείνει έξω από αυτά τα σχέδια»,υποστήριξε ο Μ.Γιλντιρίμ προσθέτοντας πως «το Ισραήλ δε θα τολμούσε να απειλήσει με βία την Τουρκία».

«Ο οδικός χάρτης της Τουρκίας στο ζήτημα του φυσικού πλούτου στην περιοχή είναι ήδη συγκεκριμένος» ,είπε και πρόσθεσε ότι «δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν προγράμματα ανεξάρτητων ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς τη δική της συγκατάθεση».

Ο Τούρκος υπουργός είπε ακόμη ότι η χώρα του δεν πρόκειται να ανεχθεί οποιεσδήποτε απειλές εναντίον των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.

onalert.gr

5 thoughts on “Νέος κύκλος απειλών από Τουρκία,κατά Κύπρου

  1. ΟΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ!!
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ) ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΒΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΕΝΑ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΙΑ (1) ΜΠΟΥΚΙΑ!!

  2. ΥΓ:
    Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!!!
    ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ!!
    ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

  3. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ S300,ΤΟΤΕ ΘΑ
    ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΕΙΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.

  4. ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΩ ΟΠΩΣ Η ΓΑΤΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ,ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ.ΕΜΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΛΑΤΕ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΠΟΡΤΕΞ ΣΑΣ.

Σχολιάστε