Φωτιά στο ελληνικό κοινοβούλιο έβαλε ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Ελβετίας κ. Ιωσήφ Ζησιάδης ο οποίος με δήλωσή του υποστήριξε ότι Ελληνες βουλευτές έχουν κρυφούς λογαριασμούς και καταθέσεις στην Ελβετία.
Ο κ. Ζησιάδης προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν απάντησαν στην πρόταση που έκανε η Ελβετία το 2005 για φορολογική συμφωνία ανάμεσα στις δύο χώρες είπε:
«Το εξηγώ αυτό γιατί οι πιο πολλοί βουλευτές, δεξιοί, του ΠαΣοΚ, έχουν πάρα πολλά χρήματα εδώ στην Ελβετία και νομίζω τα συμφέροντα δεν είναι να δηλωθούν και να είναι ανοιχτοί λογαριασμοί όπως εμείς θέλουμε να είναι με όλες τις χώρες του κόσμου».
Η δήλωση αυτή έγινε ύστερα από την απάντηση που έδωσε η Ελβετίδα υπουργός Οικονομικών σε ερώτησή του και υποστήριξε ότι έγινε πρόταση στην Ελλάδα για φορολογική συμφωνία, πρόταση που έμεινε αναπάντητη.