«Ε δε θα κάτσω να σκάσω»!
Κάπως έτσι μπορούν να αποδοθούν τα συναισθήματα των Ισραηλινών, οι οποίοι αφού είδαν και αποείδαν και αντιλήφθηκαν ότι δεν πρόκειται να κληθούν εκ νέου στην τουρκική άσκηση «Anatolian Eagle» στην οποία έχουν να συμμετάσχουν από το 2008 και αποφάσισαν, με αρχή από το 2013, να διοργανώσουν τη δική τους, η οποία θα ονομάζεται «desert flag», δηλαδή, «Σημαία της Ερήμου»!
Στην άσκηση θα προσκληθούν χώρες με αξιόλογες αεροπορικές δυνάμεις, οι οποίες είτε θα στείλουν αξιωματικούς – παρατηρητές, είτε θα στείλουν μαχητικά αεροσκάφη και πληρώματα.


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Α ΜΑΣ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΗ Π.Α Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΥΓ:
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ Η «ANATOLIAN EAGLE» ΝΑ ΠΑΡΑΚΜΑΖΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
kanoyn thn ANATOLIAN KARAKAKSA kai kati egine………….