"Greek National Pride" blog / ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αντιδράσεις από Ρωσία για την προφυλάκιση Εφραίμ


Βαθιά ανησυχία εκφράζει το Ρωσικό Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης». Την ίδια ώρα, πηγές του Πατριαρχείου Μόσχας εκτιμούν ότι οι αντιδράσεις τόσο στη ρωσική όσο και στην παγκόσμια Ορθοδοξία θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες και χαρακτηρίζουν «πρωτοφανή αγριότητα» την απόφαση προφυλάκισης ενός μοναχού παραμονές Χριστουγέννων.

Το Ίδρυμα Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, επικεφαλής του οποίου είναι ο πρόεδρος των Ρωσικών Σιδηροδρόμων Βλαντίμιρ Γιακούνιν, ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες στο περιβάλλον του Κρεμλίνου και προσωπικά του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν, προχωρά στην αυστηρά επικριτική εκτίμηση ότι «παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις μπορούν να εξηγηθούν μόνο από τις πολιτικές δεσμεύσεις ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης, οι οποίοι επιθυμούν κατ’ αυτόν τον τρόπο να επιδείξουν στη Δύση την ετοιμότητά τους να προχωρήσουν στην άρνηση των αρχών οργάνωσης της πνευματικής ζωής, που έχουν κατοχυρωθεί στο ελληνικό Σύνταγμα».

Το ρωσικό Ίδρυμα απευθύνεται στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στους προκαθημένους όλων των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και όλους τους ορθοδόξους, ζητώντας τους να υπερασπιστούν τον ηγούμενο Εφραίμ, «ο οποίος υφίσταται διώξεις δυσανάλογες» της δικαστικής διαδικασίας.

Αναφέρεται επίσης στο γεγονός ότι αυτές ακολούθησαν αμέσως μετά την επιστροφή του ηγουμένου Εφραίμ από τη Ρωσία, όπου είχε συνοδεύσει την Τίμια Ζώνη, η οποία μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιδρύματος του Αποστόλου Ανδρέου και την προσκύνησαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Ρώσοι πιστοί.

Στη σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδεται από πολλά ρωσικά ΜΜΕ, καλείται η ελληνική κυβέρνηση και οι ελληνικές Αρχές να εγγυηθούν «αντικειμενική, απροκατάληπτη, έντιμη και δημοκρατική» δίκη, ζητώντας να γίνουν σεβαστοί και οι ανθρωπιστικοί λόγοι της κλονισμένης υγείας του ηγουμένου Εφραίμ και της μοναχικής του ιδιότητας, που δεν του επιτρέπει οποιαδήποτε αποφυγή της ελληνικής δικαιοσύνης.

Το ρωσικό Ίδρυμα, που έχει μεγάλη επιρροή στα εκκλησιαστικά και ιδεολογικά πράγματα της μετασοβιετικής Ρωσίας, χαρακτηρίζει την Ελλάδα «φορέα των ιστορικών και πνευματικών παραδόσεων του Βυζαντίου», διαπιστώνει ότι Ρώσους και Έλληνες «συνδέουν δεσμοί πνευματικής συγγένειας, οι ιστορικές πηγές της Ορθοδοξίας», εκφράζει την ανησυχία του «για τις δύσκολες καταστάσεις, που εμφανίζονται στην Ελλάδα» και καλεί τον ελληνικό λαό «να επιδείξει ενότητα ενώπιον των ταλαιπωριών και να μην επιτρέψει την αλλοίωση των πνευματικών βάσεων της ζωής της κοινωνίας».
http://www.skai.gr/

12 thoughts on “Αντιδράσεις από Ρωσία για την προφυλάκιση Εφραίμ

 1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΛΟΓΗΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΞΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ.(ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ=ΗΠΑ,ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ=ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΗΝ.ΒΑΣΙΛΕΙΟ).ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ;ΜΗΠΩΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΑΠΑΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ KGB;ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ (ΟΙΚΟΠΕΔΑ) ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ;

 2. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ..ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ Η ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΖΗΜΕΙΒΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ? ΑΡΑ..ΟΙ Η ΒΟΥΛΗ ΨΕΥΔΕΤΑΙ Η Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ..ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ 2 ΩΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ..ΤΕΛΟΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ..Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΥΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ? ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..ΓΥΡΙΣΕ ΟΜΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ…

 3. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΤΟ «ΜΗΠΩΣ» ΤΟ ΕΣΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΕ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΓΡΑΨΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΓΡΑΦΗΣ ΤΙΠΟΤΑ .Υ.Γ.ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ??

 4. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!ΡΕ ΑΝΤΟΝΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ , ΕΛΕΟΣ!!!ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ε???ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΦΤΕΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!!!

 5. Υ.Γ. Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!!ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΟΞΗ ΧΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ!!!

 6. Σκεπτομενε??? με ποιο κεφαλι σκεφτεσαι??? γιατι σαν πολυ λουκανικο να εφαγες……

 7. @2 ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;)ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΣ,ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ,ΕΙΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ;ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ:Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ,Ο ΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ,ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ,ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΔΩ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ,Ο ΕΦΡΑΙΜ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ;(ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ,ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ.ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ «ΣΑΚΧΑΡΟΥ».)

 8. @3 ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΗΠΩΣ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΕΞΑΝΙΣΤΑΣΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:ΑΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΡΑΦΤΕ ΤΕΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ……ΞΕΡΕΙΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΕΙ.ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ.

 9. @6 ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΡΩΣ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΓΚΑ (ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ).

 10. @2
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ 1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!!
  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΜΗΣΑΝ.
  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ, ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
  ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΑΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΡΥΣΗ ΟΦ ΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΟΠΩΣ Η «ΡΑΣΑ ΝΤΕΛ» ΧΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.
  ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΥ Ή ΕΝΟΣ ΑΞΙΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΗΤΗ, ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΚΑΙ ΛΥΦΕΙ ΑΥΤΟΥΣ!!
  ΕΠΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΓΚΑ.
  ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!
  ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ.(ΜΗΝ ΠΕΙΘΕΣΑΙ)
  ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΣΕΝΙΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ.
  ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!

 11. ΥΓ:@2
  ΚΟΙΤΑ ΦΑΤΣΑ!!
  ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΓΙΑ ΜΗ ΛΑΜΟΓΙΟ??
  ΕΜΕΝΑ ΟΧΙ!!!
  (Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΒΛΕΜΑ)

 12. ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ..ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑΧΑΜΕ ΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΕΤΕ…ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ..ΕΙΠΑΝ ΤΟ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ..ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ..ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΕΞΩ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ» ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ «ΘΡΑΣΣΟΣ» ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s