Τουρκικά πολεμικά πλοία βρίσκονται στη στενή θαλάσσια λωρίδα η οποία χωρίζει το ισραηλινό κοίτασμα «Λεβιάθαν» και το αποκαλούμενο ως «οικόπεδο 12» της Κυπριακής Δημοκρατίας, γνωστό ως ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Η νευρική αυτή κίνηση των Τούρκων αποκαλύπτει το άγχος που τους δημιουργεί η συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Κυπριακής Δημοκρατίας, ιδίως στον τομέα της αξιοποίησης των υδρογονανθράκων οι οποίοι βρίσκονται στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) ενός εκάστου κράτους.


ΑΡΧΗΣΑΜΕ..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ 300 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ 13 ΤΡΙΣ ΚΒ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΑΞΙΑΣ ΤΡΙΣ..ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ..ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΥΤΟΣ Η ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΙΑΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΩΝ 400 ΕΥΡΩ? ttp://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=10880
ΠΑΡΑΑΠΛΩΘΗΚΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΗΘΡΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΥΤΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ).
Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ «ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ» ΕΒΛΕΠΕ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ..