ΔΙΕΘΝΗ

Ισλαμιστές χύνουν χριστιανικό αίμα στη Νιγηρία…


Δεκάδες είναι οι νεκροί από δύο ακόμη εκρήξεις οι οποίες σημειώθηκαν στην πόλη Νταματούρου στη βόρεια Νιγηρία, ανεβάζοντας σε πέντε τις βομβιστικές επιθέσεις σε εκκλησίες που σημειώθηκαν στη Νιγηρία, σημαδεύοντας την ημέρα των Χριστουγέννων.

Για όλες τις επιθέσεις την ευθύνη ανέλαβε η ισλαμιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ: «Είμαστε υπεύθυνοι για όλες τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, περιλαμβανομένης αυτής κατά της εκκλησίας της Μαντάλα. Θα συνεχίσουμε αυτές τις επιθέσεις στα βόρεια της χώρας μέσα στις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Άμπουλ Κακά, εκπρόσωπος της Μπόκο Χαράμ.

Το χριστιανικό αίμα στη Νιγηρία κυλάει άφθονο με τις αρχές να μη δείχνουν ικανές να το σταματήσουν. Μαζί με το δράμα των Κοπτών χριστιανών στην Αίγυπτο, όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις κατατείνουν στη σταδιακή επιβεβαίωση της θεωρίας της «σύγκρουσης των πολιτισμών» του Σάμιουελ Χάντινγκτον…

http://www.defence-

One thought on “Ισλαμιστές χύνουν χριστιανικό αίμα στη Νιγηρία…

  1. ΤΟ ΑΚΡΑΙΟ ΦΟΝΤΑΜΕΛΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ Η ΝΙΓΗΡΙΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ ΠΟΙΟΣ??
    Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ, ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.
    (ΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΡΕΠ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!!)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s