"Greek National Pride" blog / ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΕΥΠ / ΜΙΤ / Τουρκία

Αποκάλυψη-σοκ: Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα!


Πρώην στέλεχος της ΕΥΠ ο Νίκος Πελεκάσης που υπηρετούσε στο Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Ασφάλειας της υπηρεσίας, μετά από 15 χρόνια σιωπής προβαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις τουρκικές «μαύρες» επιχειρήσεις εμρπησμού των ελληνικών δασών, αλλά προβαίνει σε αποκαλύψεις για πρώτη φορά και σε μία αποτραπείσα από την ΕΥΠ  επιχείρηση της ΜΙΤ με στόχο την ανατίναξη μεγάλου υδραγωγείου που εικάζεται ότι ήταν είτε το φράγμα του Μαραθώνα είτε τα φράγματα Κρεμαστών του Αχελώου στην Αιτωολοακαρνανία, είτε του Αλιάκμονα στην Μακεδονία.

Στην πρώτη περίπτωση θα κατάφεραν κρίσιμο κτύπημα στην πρωτεύουσα της χώρας, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα ερήμωνε η κεντρική Μακεδονία.

Πρόκειται για μία κλασική επιχείρηση προσβολής στρατηγικών υποδομών της αντίπαλης χώρας, η οποία εν ακιρώ ειρήνης λαμβάνει το χαρακτήρα «μαύρης επιχείρησης».

 

Όπως αναφέρει ο Νίκος Πελεκάσης στο dailynews24h.gr  οι πράκτορες της ΜΙΤ ακολουθούσαν συγκεκριμένο δρομολόγιο συνέλεγαν κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών πληροφορίες για προγραμματισμένους εμπρησμούς στα ελληνικά δάση.

Όπως εξηγεί «όλον τον χρόνο εξετάζαμε προσεκτικά και διασταυρώναμε τις πληροφορίες που “φωτογράφιζαν” Τούρκους πράκτορες αλλά και απλούς πολίτες που σχεδίαζαν εμπρησμούς για τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Συνήθως, έφταναν στη χώρα μας το φθινόπωρο, Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, με πλαστά χαρτιά ή και χωρίς καθόλου χαρτιά. Η υπηρεσία διακριτικά και με πλήρη μυστικότητα παρακολουθούσε με τα μέσα που διαθέτει όλες τις κινήσεις τους και εμείς επεμβαίναμε την κατάλληλη στιγμή».

Από τη στιγμή που έφταναν στην Ελλάδα, ο πρώτος στόχος τους ήταν να εξοικειωθούν με την ελληνική πραγματικότητα και να ανιχνεύσουν τους στόχους τους. «Πρώτο μέλημά τους», λέει ο N.Πελεκάσης, «ήταν να συναντήσουν την επαφή του εδώ, που ήταν συνήθως κάποιος Τούρκος πράκτορας.

Αφού μάθαιναν μερικές ελληνικές λέξεις και κάποιες στάνταρ φράσεις, σχεδίαζαν και αποφάσιζαν ποιο θα ήταν το σημείο που θα έβαζαν τη φωτιά. Συνήθως, επέλεγαν παρθένα δάση ή μεγάλες εκτάσεις σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις». Του ζητάμε να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο οργάνωναν των εμπρησμό και τι μέσα χρησιμοποιούσαν.

«Όταν μετά από έρευνα που έκαναν κατέληγαν τελικά σε ποια περιοχή θα βάλουν τη φωτιά, δύο μέρες πριν από τον εμπρησμό πήγαιναν επί τόπου ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνοντας αναγνωριστικές βόλτες είτε με αυτοκίνητο είτε πεζή. Στη συνέχεια, πάντα βραδινές ώρες, τοποθετούσαν στα σωστά σημεία τους εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Όλοι οι μηχανισμοί είχαν ρολόι προγραμματισμένο να πυροδοτήσει την πυρίτιδα είτε έπειτα από δώδεκα ώρες είτε έπειτα από επτά μέρες».

Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής μετά από αυτές τις αποκαλύψεις;  Θα ζητηθεί από την Τουρκία να αποδοθούν στην Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι των εμπρησμών;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 thoughts on “Αποκάλυψη-σοκ: Η ΜΙΤ θα κατέστρεφε μεγάλο φράγμα στην Ελλάδα!

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ!ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΗ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΙΑ.ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ,ΑΝ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΕΒΑΖΕ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ (ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ). Ή ΘΑ ΤΙΝΑΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΦΡΑΓΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΧΩΡΑ Ή ΠΟΛΕΜΟΣ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΗΠΑ.

  2. ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ………ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΣΤΩ, ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΒΑΛΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΠΤΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ….ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ¨?

  3. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΑΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ……..ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ!!!

  4. XAXAXA !!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ SCALP ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΡΑΖ 2000-5 ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΗΔΗ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ……..????

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s