"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΡΑΚΗ / Νεό-Οθωμανοί

Όταν βυθίζεται το «πλοίο» τα «ποντίκια» της Θράκης…


Αγανάκτηση προκαλεί για μια ακόμη φορά ο μέχρι σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Θράκη, Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος βυσσοδομεί εναντίον του πολιτικού φορέα που ο ίδιος χρησιμοποιούσε, εκμεταλλευόμενος την αφέλεια των Ελλήνων πολιτικών και την πρόταξη του προσωπικού και κομματικού συμφέροντος σε βάρος των ευρύτερων εθνικών συμφερόντων.

Συγκεκριμένα, όπως διακηρύσσει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, δεν πρόκειται να κατέλθει στις επόμενες εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

 

Ο κύριος αυτός που μας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές με τη συμπεριφορά του και τις προσπάθειές του να προωθήσει το ζήτημα των «Τούρκων» της Θράκης, λειτουργώντας ως ένα από τα δάχτυλα στο… μακρύ χέρι της Άγκυρας που στόχο έχει την «κοσοβοποίηση» της ελληνικής Θράκης…

 

Δηλαδή, με απλά λόγια, ο Μάντατζη, παριστάνοντας όψιμα τον… αντιστασιακό, επιτίθεται με σκαιότητα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου αφού πρώτα φυσικά τον χρησιμοποίησε κανονικότατα για να προωθήσει τους πολιτικούς στόχους και τις βλέψεις του, εξυπηρετώντας και σκοπούς οι οποίοι σε κάθε σοβαρή χώρα θα είχαν προκαλέσει θύελλα…

Τώρα πλέον δηλώνει ότι πιθανόν να κατέλθει στις εκλογές με το ψηφοδέλτιο κάποιου κόμματος της Αριστεράς. Ιδού η πρόκληση για την Αριστερά, να επιδείξει υπεύθυνη στάση κλείνοντας την πόρτα σε αμφιλεγόμενες ως προς τις στοχεύσεις τους προσωπικότητες.

Διότι εάν το πράξει, αυτό θα σημαίνει πραγματική αναθεώρηση της στάσης της και το πέρασμα σε μια εποχή αφύπνισης – ωρίμανσης – πολιτικής υπευθυνότητας και πραγματικής αντίστασης με στόχο την προστασία της χώρας.

Δεν μπορεί να βλέπουμε να απεργάζονται συνωμοσίες σε κάθε γωνιά της υφηλίου οι ισχυροί – μιας εξίσωσης, π.χ. Μέση Ανατολή, Βενεζουέλα κ.λπ. – εκτός από την ίδια μας τη χώρα όπου όλα είναι καλά καμωμένα και συνωμοσιολόγοι είναι όλοι οι υπόλοιποι που προειδοποιούν για κινδύνους!

Όσον αφορά βέβαια τον Γιώργο Παπανδρέου, ας πρόσεχε, αφού εξέτρεφε φίδια στον κόρφο του αδιαφορώντας για τις προειδοποιήσεις, θύμα ο ίδιος των συγκεχυμένων και μηδέποτε επαληθευόμενων από την Ιστορία ψευδαισθήσεών του περί των δυνατοτήτων «ειρηνικής συνύπαρξης» με μια Τουρκία η οποία ουδέποτε έπαψε να προκαλεί και να επιβουλεύεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Τα ίδια ισχύουν και για τη Νέα Δημοκρατία, αφού κι αυτή έχει φιλοξενήσει ουκ ολίγα «λουλούδια του αγρού» στις τάξεις της, δίνοντάς τους «διαβατήριο» για το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ήρθε η ώρα να τελειώσει η εποχή της πολιτικής σπέκουλας και να ασχοληθούμε με την ανόρθωση και τη διεθνή αποκατάσταση του ονόματος της χώρας.

 

 

 

 

defence-point.gr

One thought on “Όταν βυθίζεται το «πλοίο» τα «ποντίκια» της Θράκης…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s