"Greek National Pride" blog / Ε.Ε. / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / OIKONOMIA

ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ…


του Κώστα Αντωνίου*

Η Ε.Ε. μετατρέπει την Ελλάδα σε αποικία και οδηγεί τον λαό της στην εθνική ταπείνωση και τη μιζέρια.

Οι πολιτικοί της Ελλάδας ξεζούμισαν την εθνική οικονομία και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στη μιζέρια και στα σημερινά αδιέξοδα.

Και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να έλθει και να βρει τρόπους να τον ανακουφίσει από τα δεινά του, τον μεταχειρίζεται σαν σκλάβο, και τον οδηγεί στην ταπείνωση και στην απελπισία.

Είναι ενδεικτικά αυτά που είπε ο Βρετανός ευρωβουλευτής Νάιτζελ Φάραζ, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Χέρμαν Ρομπάι…

«Οδηγείτε την Ελλάδα στην ταπείνωση και την απελπισία.

Η Ελλάδα δεν είναι θυγατρική εταιρεία, στην οποία η Ε.Ε. μπορεί απλά να έλθει και να αναλάβει τον έλεγχο, για να οδηγήσει ένα ανεξάρτητο έθνος στην ταπείνωση και στην απελπισία. Χρησιμοποιείτε την Ελλάδα ως αποικία της Ευρώπης.

Στείλατε διπλωμάτες να χειρίζονται τη χώρα, όπως έκαναν τον 19ον αιώνα. Αυτό είναι ένα τραγικό, τεράστιο λάθος. Η Ελλάδα είναι χώρα με ψυχή, περηφάνια και ιστορία.

Και, για όνομα του Θεού, έχει ανακαλύψει τη δημοκρατία.

Σήμερα αυτή η χώρα υποφέρει, η ανεργία στους νέους ανέρχεται στο 50%. Τους κοροϊδεύετε ότι θα τους δημιουργήσετε ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Κανένα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί.

Και να θυμάστε, αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνται στην ταπείνωση και στην απελπισία.

Και οι απελπισμένοι άνθρωποι προβαίνουν σε πράξεις απελπισίας. Ανησυχώ πάρα πολύ για το τι μπορεί να συμβεί σε αυτήν τη χώρα, αν συνεχίσουμε με αυτήν την πολιτική».

Αυτά τα λόγια, που νομίζουμε ότι αντανακλούν την απογοήτευση, τον θυμό και την έκρηξη ενός ταπεινωμένου Έλληνα, τα είπε Άγγλος ευρωβουλευτής.

Και έχει απόλυτο δίκαιο.

Η Ευρώπη μεταχειρίζεται την Ελλάδα ως προτεκτοράτο και ως αποικία της. Συμπεριφέρεται προς τον ελληνικό λαό ως κατοχική δύναμη.

Και με τα σκληρά και απάνθρωπα μέτρα της, πνίγει και εξανεμίζει κάθε προοπτική να εξέλθει από την κρίση. Μεταπηδά από τα πιο σκληρά μέτρα στα σκληρότερα, και μετατρέπει τη χώρα σε χώρα ανέργων και εξαθλιωμένων.

Πώς θα οδηγηθεί η Ελλάδα στην ανάπτυξη, με ανθρώπους που πεινούν, δεν έχουν εργασία, ή όσοι έχουν, ζουν με 500 ευρώ; Στη σωτηρία οδηγείται, ή στη χρεοκοπία;

Το ένα σκληρό μέτρο διαδέχεται το σκληρότερο. Και πολλοί οικονομολόγοι διατείνονται ότι αυτόν τον Γολγοθά είναι αναγκαίο να τον διαβεί ο ελληνικός λαός, για να φτάσει στην ανάσταση.

Δεν είμαστε οικονομολόγοι.

Αλλά η απλή απορία είναι τούτη: Γιατί με τόσες στερήσεις του ελληνικού λαού, δεν υπήρξε η αμυδρά ανάκαμψη;

Και ως πού θα πάει αυτή η σκυταλοδρομία, των συνεχών αιματηρών θυσιών του Έλληνα;

Πώς θα δημιουργηθούν συνθήκες ανάκαμψης, όταν η Ε.Ε. καταστρέφει τις παραγωγικές δυνατότητες του ελληνικού λαού και τον μετατρέπει σε πειναλέο λαό, άνεργο, άστεγο, απελπισμένο, που πεθαίνει στα πεζοδρόμια από την πείνα και τη φτώχια;

Όταν του έχει λεηλατήσει την εθνική αξιοπρέπεια, με τους ανθρώπους της να μετατρέπονται σε υπερκυβερνήτες της χώρας;

Δεν είναι έτσι, όμως, που θεμελιώνεται η ευρωπαϊκή ενότητα. Δεν μπορεί η Ε.Ε. να συμπεριφέρεται ως αποικιοκράτης έναντι των κρατών μελών της.

Έχει αποτύχει πλήρως στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, και αντί να δώσει χείρα βοηθείας στα δυσπραγούντα μέλη της, τα σπρώχνει πιο κοντά στη χρεοκοπία, στερώντας από τους λαούς τους, ακόμη και την εθνική αξιοπρέπεια και περηφάνια τους.

Τέτοια ενωμένη (δήθεν) Ευρώπη, να λείπει…

  ΠΗΓΗ: »ΣΗΜΕΡΙΝΗ»

4 thoughts on “ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ…

  1. Αλλά η απλή απορία είναι τούτη: Γιατί με τόσες στερήσεις του ελληνικού λαού, δεν υπήρξε η αμυδρά ανάκαμψη;

    H Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι απλή,ολοφάνερη και εύκολη.Γιατί επιβάλλαμε μόνο τις στερήσεις,χωρίς τα αναλογα μετρα αναπτυξης και χωρίς να αλλάξουμε τίποτα απο το πελατειακό συστημα,χωρίς τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές που δημιούργησαν και το πρόβλημα.Τα συνδικάτα εξακολουθούν ανανόχλητα με τις απεργίες κλπ να καταβαραθρώνουν την οικονομία,και οσο για…αλλαγές,ακομα δεν τολμούμε να απελευθερωσουμε τα…ταξί.Πως,λοιπόν να μας παρουν στα σοβαρά οι Ευρωπαίοι;

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ Δ.Ι ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ;ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΣΑ,ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ;ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ (ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ).ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ.ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ….ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,ΟΧΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ. .

  3. Φίλε σκεπτόμενε οχι λαικίστηκα και ασχετεα συμπεράσματα.Αλλά αφου ρωτας,ναι, και οι απεργίες εχου το δικό τους ποσοστό στη καταντια μας.Τώρα το τι αποτέλεσμα θα εφερναν οι μεταρρυθμίσεις»αν πραγματικά γίνονταν»δεν το γνωρίζουμε,αλλά ασφαλώς θα είχαν περισσότερο αποτέλεσμα απο τωρα που δεν εγιναν.Νομίζω ότι είσαι αρκετά ευφυής ώστε να κατάλαβες οτι η αναφορά στα ταξί ήταν ενα παράδειγμα της ανικανότητας των κυβερνήσεων να αποφασίσουν οτιδήποτε και οχι οτι θα ήρχετο «αμεσα η ανάπτυξη»με την..απελευθερωση τους.Δεν γινεται σοβαρός διάλογος ετσι,δεν μιλάμε σε παιδακια του νηπιαγωγείου.Φυσικά και χρειαζόμαστε αμεση ανάπτυξη,αλλά δεν υπάρχει το μαγικό κουμπί γι’αυτό,οι οικονομίες εχουν τους δικούς τους κανονισμούς που εαν δεν εφαρμοστούν για να εμπεδοθεί η εμπιστοσύνη του κεφαλαίου για να γινουν επενδύσεις,δεν προκειται να σταθούμε στα πόδια μας,επειδή..είμαστε πιο εξυπνοι απο τους κουτόφραγκους.Τώρα μου λες «αν τα ξερει η τρόικα»κλπ με δεδομένο οτι είναι ετσι οπως τα λες.Μήπως ομως…δεν είναι;λεω,»μήπως»Η κριση είναι σε τοσο προχωρημένο επίπεδο,που είναι κυριολεκτικά απίστευτη η ανικανότης των κυβερνήσεων μας που αφισαν να ελθουμε μεχρις εδώ.Για πιο..ξεπούλημα να γλυτωσουμε,εφόσον εχουμε χρέος εκατοντάδων δισ.ευρώ;Οταν βγαζεις 1.000 ευρώ και χρωστας…100.000 το ξεπούλημα εχει ηδη επέλθει και δεν υπάρχει τρόπος να το «γλυτωσουμε»Η σημερινή κόλαση,εαν χρεοκοπήσουμε και επίσημα,θα μας φαίνεται παράδεισος,αλλά θα είναι πάλι αργά.Το αίσθημα του αυθαιρετου 70% που θελει χρεωκοπία,ναι,γινεται να είναι λάθος.Οπως ήταν λάθος και το αίσθημα πολύ μεγαλύτερου ποσοστού των Γερμανών του Β’Π.Π. που κατεστρεψαν την Ευρωπη και την πατρίδα τους,όπως ήταν λάθος και η δικήμας Μικρασιατική εκστρατεία που κατέστρεψε τον Ελληνισμό.Αποφασεις τετοιου μεγεθους δεν παιρνονται με ¨αισθηματα» και εν βρασμώ ψυχής.Αλλά με νηφαλια και ψυχραιμη σκέψη,αφού μελετηθούν με προσοχή τα υπέρ και τα κατά,σε βαθος χρόνου.Δεν είναι εύκολο σε κρίσιμες στιγμές που επιρρεάζουν κεκτημένα και τρόπους ζωής ετων να μπορεί ο μεσος ανθρωπος να αρθεί στο ύψος των περιστασεων και να συμφωνήσει σε επωδυνα μέτρα αυτού του μεγεθους.Κατα τη δική μου γνώμη.Ευχαριστώ.

  4. ΦΙΛΕ Δ.Ι,ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΥΗΣ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ,ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΞΕΙΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΕΣ.ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ;ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ,ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ Ή ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ 70% ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ 20% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΣΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ,ΤΙ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ,ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΣΟΔΑ.ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ,ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ,ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ) ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΕΧΕ ΑΠΛΩΣ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ.ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄Π.Π ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25-30 ΧΡΟΝΙΑ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s