
Ένας στους τρεις συλληφθέντες κουκουλοφόρους στα χθεσινά επεισόδια είναι ξένος!
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. από τους 79 συνολικά συλληφθέντες οι 53 είναι Έλληνες και οι 26 αλλοδαποί!
Η τεράστια αναλογία οδηγσεί στο συμπέρασμα ότι από τους 2.000 κουκουλοφόρους, περίπου οι μισοί (γιατί υπήρχαν μεγάλες ομάδες «αμιγώς» Ελλήνων στην περιοχή της Σταδίου, όπου έγιναν οι περισσότερες συλλήψεις) ήταν ξένοι!
Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται για δεύτερη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2008, ο ρόλος των αλλοδαπών ταραξιών οι οποίοι έχουν μεταβληθεί στο «μακρύ χέρι» των πάσης φύσεως ξένων μυστικών υπηρεσιών στο κέντρο της Αθήνα. Κάτι που είχε τονίσει και τότε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρωνας Πολύδωρας, αλλά και χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Elate tooooora…min iste ratsistes…ntropi, ti tha pei o tsipras kai oi okologoi kai oi loipoi MALAKES
KREMASMA OLOI TOUS, BASTARDOI
symfono mhn milate kai paraxigithoun oi koultoudiarides ….palio ratsistes ..!!!! xaxaxa !!! aisxos den sozomaste me tipota …..