
Συνθήκες θριαμβευτικής εκλογής στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διαμορφώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο υπουργός Οικονομικών διαθέτει πλέον και τη στήριξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος αποσύρεται από την κούρσα για την διαδοχή, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση των δύο ανδρών το πρωί χθες.
Παράλληλα ο Ε. Βενιζέλος διαθέτει πλέον και τη στήριξη της Άννας Διαμαντοπούλου, με την οποία μάλιστα θα έχει συνάντηση πριν την συνδιάσκεψη του Σαββατοκύριακου.
Ο υπουργός Οικονομικών φέρεται μάλιστα να ευελπιστεί ότι στο τέλος ο έτερος υποψήφιος Χρήστος Παπουτσής δεν θα συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μελών του Εθνικού Συμβουλίου και ως εκ τούτου είναι ο ίδιος ο μοναδικός υποψήφιος.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΧ ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ Ν.Δ. ΚΚΕ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ….