Σταθμός Πύρρος Δήμας στο μετρό του Λονδίνου!
Μεγάλη τιμή για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών αποτελεί το γεγονός ότι έγινε σταθμός του Μετρό του Λονδίνου ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2012.
Ο Πύρρος Δήμας, ο πιο επιτυχημένος Ελληνας Ολυμπιονίκης, θα δώσει το όνομά του σε μία στάση του μετρό του Λονδίνου, κατά τη διάρκεια των Αγώνων του φετινού καλοκαιριού. Η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων αποφάσισε να δώσει προσωρινά στους σταθμούς τα ονόματα 361 αθλητών που έγραψαν τη δική τους ιστορία στη σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση.
Κάθε γραμμή του διάσημου «tube» είναι αφιερωμένη σε ένα άθλημα και ο Πύρρος βρίσκεται στην κίτρινη, μαζί με άλλους σπουδαίους Ολυμπιονίκες της Αρσης Βαρών όπως ο Βασίλι Αλεξέγεφ, ο Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου και ο Χοσεϊν Ρεζαζαντέ. Πιο επιτυχημένος απ΄όλους θεωρείται ο Ελληνας, με τρία χρυσά και ένα χάλκινο.