ΕΛΛΑΔΑ / ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο Μανώλης Γλέζος δεκτός με τιμές στο Γενικό Επιτελείο


Με τιμές έγινε δεκτός στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον αρχηγό, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, ο Μανώλης Γλέζος, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥ.ΡΙΖ.Α).

Πέραν της αυτονόητης ελευθερίας πρόσβασης που δεν μπορεί παρά να εξασφαλίζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας, ο Μανώλης Γλέζος είναι μια σεβαστή και εμβληματική φυσιογνωμία της ελληνικής Αριστεράς, με κυριότερη συνεισφορά του τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει η χώρα, την ψύχραιμη και ορθολογική έρευνα για το φλέγον ζήτημα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία.

Για τον λόγο αυτό έχουν κατατεθεί και συγκεκριμένες εξόχως προτάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν βάση συζήτησης – διαπραγμάτευσης με τη Γερμανία για τη διευθέτηση του ζητήματος και την περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών σχέσεων με αμοιβαίο όφελος.

Ο σεβασμός με τον οποίο έγινε δεκτός στο Επιτελείο από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο λίγο πριν αναχωρήσει, αποτελούν απόδειξη της απόλυτης προσήλωσης στη Δημοκρατία των Ελλήνων αξιωματικών, σε πείσμα όσων επιμένουν να διακινούν φανταστικά και απολύτως ανυπόστατα σενάρια στον διεθνή Τύπο.

πγηγη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s