"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ / Λαμπρά Ελληνικά μυαλά / Στρατιωτική Τεχνολογία

Με συμβόλαια έρχονται οι ελληνικές εταιρείες από την SOFEX 2012


Απόλυτα επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα η παρουσία της ελληνική αμυντικής βιομηχανίας στην έκθεση στρατιωτικού υλικού για ειδικές δυνάμεις SOFEX η οποία διοργανώνεται στην αεροπορική βάση King Abdullah I στην Ιορδανία υπό την αιγίδα του Βασιλείου της Ιορδανίας.

Για πρώτη φορά η ελληνική συμμετοχή συντονίστηκε από την επιτροπή διοργάνωσης της διεθνούς έκθεσης Θεσσαλονίκης DEFENSYS και όχι απλά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αλλά για πρώτη φορά η Ελλάδα έδωσε ηχηρό παρών.

Η έκθεση ξεκίνησε στις 7 Μαΐου και διήρκεσε μέχρι χθες 10/05. Στην έκθεση συμμετέχουν οι ελληνικές εταιρείες ELMON, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ, ΕΑΣ, ΠΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ Δ. ΣΚΟΥΜΠΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε., SIELMAN A.E. και η DEFENSYS.

 

Η έκθεση στεγάζεται σε ένα χώρο 70.000 τετραγωνικών μέτρων στεγασμένο και υπαίθριο με 6 εκθεσιακούς χώρους, χώρους δοκιμών των οχημάτων που εκτίθενται. Η έκθεση διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και κάθε φορά προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Ολοένα και περισσότερο οι ελληνικές εταιρείες αναζητούν πελάτες στο εξωτερικό λόγο της οικονομικής κρίσης που δοκιμάζει την χώρα μας αλλά και λόγω της νέας πολιτικής εξωστρέφειας που οι περισσότερες εταιρείες έχουν επιλέξει να υιοθετήσουν παρουσιάζοντας τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό
με σημαντικές μέχρι στιγμής επιτυχίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι χάρη και στο σπονσοράσμα της DEFENSYS κλείστηκαν σημαντικά συμβόλαια από τις ελληνικές εταιρείες για τα οποία θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

6 thoughts on “Με συμβόλαια έρχονται οι ελληνικές εταιρείες από την SOFEX 2012

  1. ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΥΣΙΜΑ,ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ,ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ISKANDER-E ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ Ε.Δ.

  2. Η ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΜΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ Π.Χ ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΥΠΑΚΟΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ.

  3. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ.ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΑΠΟ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΑ[ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ ] ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΙΡΙΑΛ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΤΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΠΛΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

  4. ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΑ ΚΥΡΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ ΜΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΙΡΙΑΛ.

  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 4 ΣΧΟΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ Η ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΙΣΟΔΙΟΥ Η ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΣΥΡΡΑΞΗΣ.Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΕΡΣΑΙΑ ΚΑΙ ΜΗ [ΑΙΓΑΙΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ] ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΗΔΗ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s