"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Επιγραφή-Προφητεία στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου λέει: «ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»!!!


epigrafi

Από τις πολλές προφητείες της Ελληνικής παράδοσης, γνωστές σε μας ή και άγνωστες, προκύπτει κάτι πάρα πολύ σημαντικό:

Οτι οι Τούρκοι, αυτοί οι Μογγόλοι εισβολείς και άρπαγες Ελληνικών Εδαφών, φοβούνται τρομερά εμάς τους Έλληνες για έναν πολύ βασικό λόγο.

Γιατί βαθιά μέσα τους υπάρχει η πεποίθηση, η βεβαιότητα, ότι κάποια ημέρα των ημερών, αργά ή γρήγορα, αυτά τα οποία κλέψανε από την Ελλάδα θα αναγκαστούνε να τα εγκαταλείψουνε και να επιστρέψουνε και πάλι από εκεί από όπου μας κουβαληθήκανε!

Δηλ. από την Κόκκινη Μηλιά της παράδοσης (την αληθινή τους πατρίδα, την Μογγολία). Και αυτός είναι και ο λόγος που πάντα στις παραδόσεις και στα παραμύθια τους υπάρχει αυτή η νοσταλγία για την Άπω Ανατολή, την Πρωτο-Πατρίδα τους, την κοιτίδα του τούρκικου «έθνους» (το βάζω σε εισαγωγικά, αφού στην πραγματικότητα είναι πανσπερμία από νομαδικές βάρβαρες φάρες).

Ξέρουνε πολύ καλά οι Μογγόλοι ότι αυτά που τώρα κατέχουνε και αποκαλούνε «Τουρκία», δηλ. η Ιερή Γη της Ιωνίας των Ελλήνων, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ και μια μέρα θα τσακιστούνε να φύγουνε απ’ τα Εδάφη αυτά!

Αυτά τα λέει και μια απίστευτη για τους πολλούς, αλλά ΑΛΗΘΙΝΗ, προφητεία του Ελληνισμού που βρίσκεται χαραγμένη – γραμμένη με κωδικούς – πάνω στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην σκλαβωμένη (ακόμα!) Πρωτεύουσά ΜΑΣ, την Κωνσταντινούπολη!

Είναι μια πολύ αισιόδοξη για εμάς τους Έλληνες πρόβλεψη και είναι βέβαιο ότι θα γίνει πέρα για πέρα αληθινή, αφού ήδη μέχρι σήμερα έχει επαληθευτεί στο πιο μεγάλο της μέρος!…

Αυτή η επιγραφή-προφητεία μπήκε πάνω στον τάφο του Αγίου Αυτοκράτορα από τον γιο του και διάδοχό του, τον Κωνστάντιο. Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας.

Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.

Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:

«Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.»

Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος: «Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου.

Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν.

Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον.

Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται».

Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!!! Προλέγει την ακμή και την εξάπλωση των Μογγόλων-Τούρκων (οθωμανική αυτοκρατορία) και την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Προλέγει την νίκη των Ασιατών υπανθρώπων επί των βόρειων λαών («τους Δαλμάτας τροπώσει» – Δαλμάτες ήτανε οι λαοί που ζούσανε πάνω από τον Δούναβη). Προλέγει δηλ. την πολιορκία της Βιέννης από τους Μογγόλους-Τούρκους το 1683.

Αλλά προλέγει και την συντριβή των βρομερών Εχθρών μας στους Βαλκανικούς πολέμους του 1912-1913 («και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν και τον Ισμαήλ τροπώσουν»). Τέλος, επαληθεύτηκε και η γέννηση-δημιουργία της νέας Τουρκίας πάνω στις στάχτες της οθωμανικής αυτοκρατορίας υπό τον καταραμένο σφαγέα των Ελλήνων, τον Εβραίο ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ («το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον»)…

Μέχρι αυτό το σημείο η προφητεία της θαυμαστής επιγραφής επαληθεύτηκε απόλυτα! Μένει τώρα να επαληθευτεί και το υπόλοιπο μέρος της, που αρχίζει από την φράση «Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν» και τελειώνει στο «θέλημα εμού πληρούται».

Ως Ισμαήλ στο Βυζάντιο αναφέρονταν στους Μογγολότουρκους-Μουσουλμάνους και βέβαια «ξανθό γένος» είναι οι Ομόδοξοί μας οι Ρώσοι!

Είναι πεντακάθαρο το μήνυμα της προφητείας που είναι πάνω στο μνήμα του Κωνσταντίνου του Μεγάλου.

Μιλάει για την συντριβή των Τούρκων από την Ρωσία και τους δορυφόρους της («πράκτορες» στο κείμενο) σε έναν πόλεμο που θα γίνει τώρα σύντομα!

Προλέγει πως η Κωνσταντινούπολη θα κυριευθεί από τους Ορθόδοξους Ρώσους («Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων»). Και εκεί πέρα θα ακολουθήσει και θα γίνει φοβερός πόλεμος («Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον»)…

Σαν πόλεμο «έμφυλο» εννοεί σίγουρα ότι θα πολεμήσουνε μεταξύ τους λαοί χριστιανικοί, άρα η Ορθόδοξη Ρωσία με την Προτεσταντική Δύση (Δυτ. Ευρώπη, ΗΠΑ). Είναι αυτό που ο Πατροκοσμάς, ο Εθνάρχης ΜΑΣ, είπε «Γενικός Πόλεμος», αφού παράλληλα θα γίνεται και ο πόλεμος κατά των Μουσουλμάνων.

Η συντριβή των Τούρκων θα ολοκληρωθεί με την επέμβαση του ίδιου του Θεού («και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε»)… Τότε όλοι θα κληθούνε από τον Θεό να σταθούνε στην δεξιά πλευρά της Πόλης, όπου θα βρούνε έναν άνδρα γενναίο, θαυμαστό, δίκαιο και ευσεβή, που θα τον ανακηρύξουνε Βασιλέα του Κόσμου!!!

(«μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε») Αυτός θα είναι ο Έλληνας Βασιλέας ΜΑΣ, που θα νεκραναστήσει-εκφράσει τον Μαρμαρωμένο Αυτοκράτορα και θα σημάνει την Απελευθέρωση της Πραγματικής μας Πρωτεύουσας και της νέας Ελληνικής Αυτοκρατορίας! Θα είναι φίλος του Θεού, όπως ο ίδιος ο Κύριος προφήτεψε («Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει»).

Βέβαια αυτό είναι θέλημα του Θεού και οι Τούρκοι ΔΕΝ μπορούνε να αποφύγουνε την μοίρα τους («Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται»)! Κάτι ξέρουνε λοιπόν τα μογγόλια και… τρέμουνε κάθε φορά που ακούνε Ελληνικό Λόγο μέσα στην Κωνσταντινούπολη!!!

Σόνια Μαυρίδου
sonia_mavridou@hotmail.gr«> sonia_mavridou@hotmail.gr

www.elora.gr

16 thoughts on “Επιγραφή-Προφητεία στον τάφο του Μεγ. Κωνσταντίνου λέει: «ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ»!!!

 1. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΠΟΥΦΟ ΝΑ….ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ!!

 2. @2 + 3
  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ (ΝΕΚΡΟΥ ΠΛΕΟΝ) ΜΕΓΑ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΝΕ!!
  ΕΠΕΣΑ ΜΕΣΑ??
  ——————————-
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ.
  ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ «ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ Ή ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ» ΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΥΠΟΛΗΣ.
  ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΖΟΥΝ.
  ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ!!!
  ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.
  ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΗΜΗ ΓΗ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΜΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ………………….
  (ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ) -:)-:)-:)

 3. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ, ΕΠΩΝΥME…….??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😯 😯

  _________________________________________________

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΝ…..Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ EINAI ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ…….!

 4. ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΩΣΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ ΣΟΜΑΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ-ΚΟΣΟΒΟ-ΑΒΓΑΝΙΣΤΑΝ 35 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΩ ΕΓΩ…………..ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΗΣ

 5. ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ Α Ν ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
  Ο ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΩΣΣΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ JUNKY ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
  Α ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ CHEMTRAILS..!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ….
  ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ NEW AGE , ,ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ!!!

 6. AMESAΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ –ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ …ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΔΙΨΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΜΕΣΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Η ΑΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ …ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ Ο ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ
  ΖΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΞΚΟΣ ——-ΘΕΟΛΟΓΟΣ

 7. @alexhers , @ZISSIS GEORGES ΠEITE MAΣ ΤΙ ΠINETE KAI ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙNETE….?

  ΔIABAΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚTIKA TO @11 ΣΧΟΛΙΟ…….!ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΡΩΜΗΟΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓIA AIMA, Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ….!ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑNATIKOYΣ ΙΣΛΑMIΣTEΣ TAΛΙΜΠΑΝ KAI ΠΟΣΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΤΥΓXANOYN ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ»…..?EIΠΑΜΕ,Η ΚΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΗΣ……!ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ………!

 8. ti diavazoun pali ta kakomira ta matakia mou

  opos lene kai oi alvanoi oti tha ksanaginei i alvania i megali alvania pou itane palia

  pfffffffffff den mporo alo,kanena sovaro atoma na grapsei kanena sovaro comment dn eiparxei edomesa??

 9. ΠΡΟΤΕΒΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΓΥΡΑ (ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ)!

 10. BERBATOV ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ? ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ?

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s