"Greek National Pride" blog / ΙΣΤΟΡΙΚΑ

O ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Πόντιους για… εγκλήματα κατά των Τούρκων!!!


Με όλη την σοβαρότητα που μπορούμε να έχουμε ως λαός, ή με όλη την λογική που μας έχει απομείνει, μέσα στο απόλυτο της γελοιότητας και του παραλογισμού που ζούμε, αναρωτιόμαστε: Αυτοί θα μας κυβερνήσουν; Αυτοί έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να οδηγήσουν την Ελλάδα; Και αν την οδηγήσουν, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε που θα την… τοποθετήσουν;

Την ώρα που ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στην εκδήλωση της ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, για την 19η Μαϊου, Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Ποντίους για εγκλήματα εναντίων των Τούρκων!!

Τελικά ποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ θα μας κυβερνήσει;

Δείτε τι πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ για την Γενοκτονία των Ποντίων. Το άρθρο δημοσιεύεται από την εφημερίδα – φωνή του ΣΥΡΙΖΑ!!

Μια ψύχραιμη προσέγγιση του ιστορικού ζητήματος περί Ποντίων

Του Νάσου Θεοδωρίδη (από την ΑΥΓΗ, 20/05/12)

Οι επετειακές κραυγές που συνήθως ακούγονται και γράφονται κάθε άνοιξη για το ζήτημα της όντως απεχθούς και μαζικής εξόντωσης των Ποντίων επιτάσσουν μια ψύχραιμη προσέγγιση και αποτίμηση του ιστορικού αυτού ζητήματος. Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς ειδήμων ασχολήθηκε αντικειμενικά με την ιστορική ανάλυση της άλλης πλευράς της αλήθειας στο θέμα του ελληνισμού του Πόντου.

Η επιχειρηματολογία της εθνικιστικής μερίδας των Ποντίων, σε σχέση με αυτά που υπέφερε ο ποντιακός λαός από το 1915 έως το 1924, αναφέρεται πράγματι σε πολλές αλήθειες, ταυτόχρονα όμως δεν διστάζει να χρησιμοποιεί μισές αλήθειες, να αποκρύπτει άλλες αλήθειες και να διαδίδει πολλά ψεύδη.

Από κοινωνικής και πολιτικής σκοπιάς το πιο αναληθές κατασκεύασμα είναι η…

θεωρία του λεγόμενου επαναστατικού αγώνα προς «απελευθέρωση» του Πόντου από τον «τουρκικό ζυγό». Θεωρητικά ο όρος «απελευθέρωση» μπορεί να έχει αποδεκτό περιεχόμενο μόνο όταν αφορά σε μια σχετικά μεγάλη εδαφική περιοχή όπου η φίλια εθνική ομάδα αποτελεί την πληθυσμιακή πλειοψηφία.

Στην προκειμένη περίπτωση ο ελληνικός πληθυσμός των τριών νομών ή Βιλαετίων, του Πόντου αποτελούσε μια σημαντική, μια μικρή ή μια εντελώς ασήμαντη μειοψηφία. Τα επίσημα αυτά στατιστικά στοιχεία, που αφορούν στο έτος 1912, προέρχονται από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Σωτηριάδη. Συγκεκριμένα, στον νομό, δηλαδή στο Βιλαέτι της Τραπεζούντας οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο στο 25,9% του συνολικού πληθυσμού, συγκεκριμένα οι Τούρκοι αριθμούσαν 957.866 άτομα ενώ οι Έλληνες ανέρχονταν μόνο σε 353.533.

Το πραγματικό αντάρτικο στον Πόντο άρχισε μόλις το 1916, όταν οι Ρώσοι κατέλαβαν την πόλη της Τραπεζούντας μεταφέροντας το ρωσοτουρκικό πολεμικό μέτωπο στην περιοχή εκείνη. Οργανωτής του ελληνικού αντάρτικου ήταν ο φανατικός «στρατηγός» Καραβαγγέλης, ο οποίος ήρθε στη Σαμψούντα το 1908 ως μητροπολίτης.

Μετά τη δημιουργία των ανταρτικών σωμάτων με χρήματα και πολεμοφόδια που πήρε ο μητροπολίτης από τους Ρώσους, τα εξαπέλυσε να προσβάλουν τον τουρκικό στρατό στα μετόπισθέν του, τη στιγμή κατά την οποίαν οι Τούρκοι πολεμούσαν τον ρωσικό στρατό στο μέτωπο της Τραπεζούντας.

Οι αντάρτες του Πόντου συντάχθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου με τα εχθρικά κατοχικά στρατεύματα της Ρωσίας, καταπολέμησαν τον στρατό του κράτους του οποίου ήταν υπήκοοι, καταπιέζοντας και σκοτώνοντας αλλόθρησκους συμπολίτες τους.

Οι ταλαίπωροι αντάρτες, το πλείστον τουρκόφωνοι και αναλφάβητοι, έπεσαν στην παγίδα του αιμοσταγούς αυτού παπά χωρίς να αναλογιστούν τις συνέπειες του λεγόμενου απελευθερωτικού αγώνα, δηλαδή δεν συνειδητοποίησαν καν το τι θα απογίνονταν αυτοί μετά το τέλος του πολέμου, όταν ο μεν παπάς θα εξαφανιζόταν για να σωθεί, όπως και έγινε, αυτοί όμως θα παρέμεναν.

Κάτω από την εγκληματική καθοδήγηση του Καραβαγγέλη οι χριστιανοί άρχισαν να πυκνώνουν τις τάξεις των ανταρτών χτυπώντας πισώπλατα τον τουρκικό στρατό και ληστεύοντας κυρίως τουρκικά χωριά, για να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Λόγω των πράξεων αυτών ο τουρκικός στρατός άρχισε στην περιοχή της Μπάφρας το κυνήγι εναντίον των ανταρτών, που μετεξελίχθηκε βεβαίως σε μαζική εθνοκάθαρση, απολύτως κατακριτέα αλλά και διακριτή από μια «γενοκτονία», που θα προϋπέθετε «άμεσο δόλο εξόντωσης μέχρις ενός», πράγμα αναπόδεικτο.

Όμως στα ελληνικά ΜΜΕ γίνεται συνεχής αναφορά στα εγκλήματα που διέπραξαν οι Τούρκοι εναντίον των Ελλήνων στον Πόντο παρασιωπώντας συστηματικά τις εγκληματικές πράξεις των Ελλήνων ανταρτών, τις οποίες παρουσιάζει κομπάζοντας σε μια μελέτη του ο εθνικιστής Πόντιος συγγραφέας Ανθεμίδης («Επαναστατική τρομοκρατία – Αντίποινα των Ελλήνων κατά του τουρκικού πληθυσμού»).

Συνεπώς είναι ανεπίτρεπτο να ζητούμε με θορυβώδη τρόπο από την Τουρκία να καταδικάσει τα δικά της εγκλήματα, χωρίς όμως να ζητάμε συγγνώμη για παρόμοια εγκλήματα που έκανε η «δική μας» πλευρά.

* Ο Νάσος Θεοδωρίδης είναι δικηγόρος και μέλος της Π.Κ. του ΣΥΝ Αμπελοκήπων

πηγη

27 thoughts on “O ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τους Πόντιους για… εγκλήματα κατά των Τούρκων!!!

 1. ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
  Η ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ» ΑΦΡΙΚΑΝΟΝ – ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝΟΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΝ ΚΑΙ Τ.Λ.Π. ΑΔΕΡΦΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

  ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
  ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ «ΚΛΕΦΤΗΣ ΕΝ ΝΟΜΟ» ΛΕΓΟΤΑΝ ΙΟΣΕΛΙΑΝΗ.
  ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΑΝ, ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣΕΛΙΑΝΗ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΟΛΟΥ:
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΕΒΑΡΝΑΤΖΕ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΜΕΝΑ.
  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ – ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ !!!!! .

  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:
  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ)- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
  ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ – ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΓΙΑΤΙ???
  ΜΟΝΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

  ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ.

 2. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!)
  ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ (ΚΙ ΕΓΩ) ΚΑΘΕΤΟΣ!!!

 3. EΛΛHNEΣ EIMAΣTE KAI H AΛΗΘEIA ΔEN MAΣ ΦΟΒΙΖΕΙ……!OΠΟIA KAI AN EINAI….!AΣ ΓINOYN ΓΝΩΣTA OTI ΓΕΓONOTA EΛΑBAN XΩΡΑ ΣΤΗΝ KOINH MAΣ ΠΟΡEIA ME TOYΣ TOYΡKOYΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ KAI MAΣ ΤΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ……!

  ΘΕΛΩ NA ΠΙΣΤEYΩ OTI KAI TΣΙΠΑ EXOYME KAI ΦΙΛΟΤΙΜΟ KAI OΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΛΑΝ,AYTO NA ANAΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ…..!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΩΜΗΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ EINAI ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΧΤΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ …..!

  ΜΠΟΡΕΙΤΕ NA TA OMOΛΟΓΗΣΕΤΕ AYTA……?

 4. BOUFO, ROMIOS EISAI ESY KAI OLO SOU TO KOUMOUNISTO SOI, SKATOVLAXE POU THES KAI DIALOGO, ANTE STIN TRYPA SOU PROSKINIMENO REMALI, OUST.

 5. @4 ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ;ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ,ΕΣΦΑΞΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ;ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ 55% ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ.ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 45%.ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1916.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ;ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΝ;ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ Ο ΑΜΑΧΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΔΕΙΝΟΠΑΘΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΥΖΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΛΑ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΟΘΩΜΑΝΟΥ.ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ.ΤΡΑΒΑ ΠΕΣ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΛΕΝΕ «ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ».

 6. NAI ΒΡΕ ΣΚΕΠΤOMENE…..!EΓΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ENANTIA TOYΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ……!

  ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ OI ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ……!

  ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΕΞΑΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑ….!

 7. KAI ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3.000.000 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ(EΛΛΗΝΕΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΤΛ) ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΗΣ 25ΕΤΙΑΣ……!ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΩΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟ…….!ΑΛΛΑ ΣΑΦΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ…..!

  ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ……!Ο ΑΛΛΟΣ (ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΜΕΣΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ) ΔEN ΣΕ ΜΙΣΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟYMENA(ΠΟΥ ΠΡΑΓMATI MAΣ ΜΙΣΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ OXI OΛΟΙ,ΑΛΛΑ Ο ΜΕΣΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ NAI),KATI ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΦΙΛΕ…..!

  ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΧ ΔΕΝ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ OΠΩΣ ΜΕ ΕΜΑΣ KAI ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ…..?

 8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΥΤΗΚΑ, ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, Ή ΣΚΛΑΒΙΑ , Ή ΕΜΦΥΛΙΟ, Ή ΧΟΥΝΤΑ ΚΤΛ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 500-600 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΥΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΩΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ iiii. Υ.Γ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΠΟΥ, ΟΙ ΒΡΥΣΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

 9. @ 8 ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΦΟΣ. ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ii ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. Ό ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ????

 10. ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΠΕΡΑΝ ΜΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 200.000 ΜΕ 300.000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ) ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ,ΝΑ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΜΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤ’ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ.ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΜΑΧΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ 22 ΤΟΥ ΧΟΡΤΟΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ.ΑΠ’ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

 11. XIΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ OXI 200.000,ΠΟTE TOYΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΥ 250 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΜΕΝΑ,ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ 1919-1922..OXI OMΩΣ 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ….!

  ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΘΑ ΤΙΣ ΨΑΞΩ,ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ….!

 12. ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ «ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ» ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ.HARBORD ΚΑΙ TUYNBEE: ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ «ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ;»ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΝ.ΤΟΝ ΑΚΣΑΜ ΠΟΥ ΛΕΕΙ «ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΓΡΑΨΕ» ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΩ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΘΩΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ 300 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ 100 ΕΛΛΗΝΕΣ.ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΦΑΓΗ ΑΥΤΟ;Η ΧΟΥΣΕΠΙΑΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ 4000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1922.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ;ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΩΝ.ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΕΔΑΦΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΑΛΛΟΥ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΗΣ.

 13. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ «ΣΦΑΓΕΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ» ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ.ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΙΣ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ.ΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΜΑΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4 ΗΜΕΡΩΝ (26-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΕ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΕΙΝΑΙ 9 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΩΡΟΥΣΕ ΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΣΕΙ 50.000 ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ΑΠ’ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ.

 14. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠ(Ρ)Α ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΜΙΑΣ ΣΦΑΓΗΣ / ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΥΠΟΥ «ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.
  ΑΥΤΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ.
  ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΜΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΜΕ
  ΜΕ ΑΛΟΘΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΝΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ.
  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

 15. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
  ΤΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΙΟ
  ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ….

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΝΑΙ ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ
  , ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΟΥΤΕ ΠΗΓΕΣ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
  ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ;
  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚ ΕΔΑΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΩΝ
  ΔΙΩΓΜΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΚΤΛ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;
  ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΙΣΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ;
  ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;; ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ.

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ »ΣΦΑΓΕΣ» ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ
  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΚΤΛ.

  ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ Η ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΑΥΤΟ:

  ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ,

  ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΠΟΤΕ!!!!

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ,ΠΟΤΕ. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.

 16. NAI ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΛΕΩ,ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ……!

  ΤΟ ΠΑΝ EINAI NA AΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…..!ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ…..!ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ KAI EΛΛΗΝΕΣ KAI TOYΡΚΟΙ……!

 17. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΧΟΣΕ!ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ 2-3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.ΚΑΙ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ 55 Ή ΤΟ 74. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ «ΕΘΝΑΡΧΗ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΗ «ΦΙΛΙΑ» ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ «ΣΦΑΓΕΣ» ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΜΑΧΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΑΘΩΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ» ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ,ΟΙ ΖΕΪΜΠΕΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΩΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;ΝΑΙ ΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΑΝ,ΒΙΑΖΑΝ,ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ,ΠΥΡΠΟΛΟΥΣΑΝ,ΑΠΗΓΑΓΑΝ,ΞΕΚΛΗΡΙΖΑΝ,ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ.

 18. EXOYN ΠΕΡΑΣEI 9 ΔΕKAETIEΣ ΑΠO TOTE,EXOYN AΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓMATA ΕΚTOTE……..!EΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΩ OXI ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΣTOYΣ ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΠΟΛΕMOYΣ……!

 19. @21 ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ,ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΨΟΥ,ΤΟΥ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΑΧΑΚΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΘΗΚΑΝ,ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ Ή «ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ» ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.Ο ΜΕΣΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΩΝ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΜΕΛΟΥΚΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ ΜΕ CASUS BELLI ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΛΕΣ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΑΣ;ΚΑΛΗ Η ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛ: ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (;;;;ΟΧΙ ΔΑ!!), ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ…ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΙΜΑ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΑΜΕ ΧΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΑΝΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.

 20. ΦΙΛΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝYME……!O XΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ…..!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΛΟΓΙΚΗ,Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΘΑ EXEI ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…..!ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣOYME ΘΑ ΑΝΤΙΚΡYZΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘHMEΡINΗ ΒΑΣΗ,KOMMENA KEΦΑΛΙΑ,ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ……!

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛOΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….!

 21. Boufo, eisai filirinistis opos oloi oi omofilofiloi aristeroi, den entyposiazeis pleon.
  Eisai akros epikindinos gia tin xora opos kai oloi oi omoioi sou. Oxi mono den tha synevales ta megista se periptosi ethnikis anagis alla tha vriskosoun stin antipera oxthi sto plevro tou exthrou prokeimenou na vgeis allovitios kai artimelis, klassiki perptosi DEILOU !!!

 22. Boufo & loipa syrizo – koumounia, O EMFYLIOS ARXISE…emeis den arxizoume polemo, omos…emeis tha ton teleiosoume.
  Kali diaskedasi…xa xa xa xa xa xa

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s