Σαν σήμερα οι Γερμανοί καίνε το Δοξάτο Δράμας και φονεύουν 233 Έλληνες, μαζί και τον ιερέα Σωτήρη Ζήση και 12 γυναικόπαιδα που έχουν καταφύγει στην οικία του.
Είναι η δεύτερη φορά που το Δοξάτο κάηκε και οι κάτοικοί του υπέστησαν τέτοιου είδους βαρβαρότητες.
Είχε προηγηθεί το 1941 η σφαγή από τους Βούλγαρους,όταν το Δοξάτο και 102 χωριά της περιοχής είχαν εξεγερθεί εναντίον των κατακτητών Γερμανών και Βούλγαρων.
Οι μαρτυρίες των κατοίκων σε ντοκιμαντέρ της κρατικής τηλεόρασης συγκλονίζουν!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
www.onalert.gr

BERBATOV ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ …
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ……..!
ego den ekapsa oute esfaksa kanenan!!!!!
ΡΕ BERBATOV ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟ (ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ «ΖΕΣΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΗΘΕΛΑΝ.ΤΟ 1941 ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΖΕΣΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ».ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΣΦΑΞΕΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ.