Απόστρατος αξιωματικός που είχε πτυχίο χημικού μηχανικού αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου στη Κηφισιά!
Δέκα λεπτά πριν τις επτά το πρωί ο 75χρονος άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο, το έστρεψε πάνω του και τράβηξε τη σκανδάλη.
Ο άνδρας έπεσε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Χειμάρρας και Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 75χρονος, συνταξιούχος στρατιωτικός- μηχανικός, βγήκε από το σπίτι του, προσχώρησε με το όπλο στα χέρια περίπου 100 μέτρα μέχρι τη γωνία του δρόμου, στήριξε το κυνηγετικό του όπλο στο έδαφος και αυτοπυροβολήθηκε.
Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Περαστικοί από το σημείο που άκουσαν τον πυροβολισμό και έσπευσαν στο σημείο τον βρήκαν πεσμένο μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ο 75χρονος, πατέρας δύο παιδιών, που έμενε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, είχε αποφασίσει να δώσει τέρμα στη ζωή του.
