Η αμερικανικός κολοσσός της General Electric Corporation (GE), ανακοίνωσε πως σχεδιάζει για τα επόμενα τρία έτη να επενδύσει περί τα 900 εκατομμύρια δολάρια στην Τουρκία.
Ο υπουργός οικονομικών της γειτονικής μας χώρας Ζαφέρ Τσαγκλαγιάν υπογράμμισε πως ο αμερικανικός κολοσσός πρόκειται να επενδύσει σε βιομηχανικές υποδομές αλλά και σε θέματα προώθησης καινοτομίας και έρευνας.
Ένα μεγάλο δε project της εταιρίας πρόκειται να είναι η κατασκευή ανεμογεννητριών, οι οποίες θα χρησιμοποιήσουν τα. μελτέμια του Αιγαίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στη γείτονα.
ΜΕ 70% ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΥΣΕΙ ΕΔΩ ?
H TOYΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ…..ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ G20…….ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ;;;;;ΚΡΑΤΟΣ !!!!! ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ…..ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!!ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΦΕΟΥΔΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΡΕ.
ΑΦΟΥ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
@3 «ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.» ???
ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΡΟ ΛΙΑΝΑ ?
@2 ΣΩΣΤΟΣ!!!
AXXAAXAX TAKIS AFTON AKOUS ESU RE TRELE???????????????????????????
arhs pali me xronous kai kairous pali foutsa tha fate mou fenete ama sinexiseis na diavazeis to mparmpa paisio
Όταν στην Ελλάδα οι κωλαράδες και κοιλαράδες (μετέπειτα Βολευτές και Υπουργοί) συνδικαλισταράδες και εργατοπατέρες έδιωχναν τους επενδυτές , οι τουρκαλάδες εκμεταλλευόταν την μακακία που μας έδερνε και που εξακολουθεί δυστυχώς να μας δέρνει ακόμα.
re sy berbantanwf, ahtos mou fainesai!
kai malistra xrysofterougos!
xaxaxaxaxaxa