"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Ορθοδοξία

Βεβήλωσαν εκκλησάκι για 150 ευρώ


ekklisaki

Χθες το βράδυ, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Πυρσόγιαννης, κλοπή στον Ιερό Ναό «Κοιμήσεως Θεοτόκου», στη Βούρμπιανη Ιωαννίνων.

Άγνωστοι δράστες, την 30-06/01-07-2012, μπήκαν στον Ιερό Ναό, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό του και αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Οι δράστες διέρρηξαν την εκκλησία και άφησαν πίσω τους τον χώρο όπως τον βλέπατε.

 

Είναι σαφές ότι εδώ και πολύ καιρό, οι εκκλησίες της χώρας – και ιδιαίτερα αυτές της επαρχίας – αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους στόχους για διάφορους «μικροεγκληματίες», οι οποίοι εισβάλλουν σε αυτές και ληστεύουν όχι μόνο τα παγκάρια, αλλά πολλές φορές ακόμη και άλλου είδους τιμαλφή ή εκκλησιαστικά είδη.

Ακόμη και εικόνες έχουν κλαπεί.

Ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις αυτών, που μπαίνουν σε εκκλησίες μόνο και μόνο για να τις βεβηλώσουν από μίσος προς τον χριστιανισμό.

elkosmos.gr

2 thoughts on “Βεβήλωσαν εκκλησάκι για 150 ευρώ

  1. ΣΙΓΑ ΡΕ…..!ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ,ΑΣΥΔΟΤΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ(ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΜΟΝΟΝ),ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ….?OTAN ENAΣ ΜΕΣΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ(ΠΧ ΚΟΠΗ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ,ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΤΛ),Ε ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΙΓΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…..!

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΥΦΟ, ΞΑΝΑΚΤΥΠΗΣΕΣ.
    Ο ΜΕΣΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΣΕ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΤΟ ΞΕΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Σχολιάστε