Για πρώτη φορά στην νεότερη ελληνική πολιτική ιστορία ελληνικά κοινοβουλευτικά κόμματα συντάχθηκαν με … Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς και λοιπούς λαθρομετανάστες (και λέμε λαθρομετανάστες γιατί είναι βέβαιο ότι ουδείς από αυτούς ήρθε νόμιμα στην Ελλάδα έστω και αν κάποιοι νομιμοποιήθηκαν εν συνεχεία) κατά έτερου ελληνικού κοινοβουλευτικού κόμματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ), λειτουργώντας σαφώς αντιδημοκρατικά διοργάνωσαν πριν λίγο συλλαλητήριο στη Νίκαια, εναντίον του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και απαιτούσαν (οι λαθρομετανάστες!) να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στην περιοχή!
Βέβαια η συγκέντρωση κατέληξε σε παταγώdη αποτυχία (ούτε καν 200 άτομα) και οι αντισυγκέντρωση πολιτών που διοργάνωσε ο Λαϊκός Σύνδεσμος ήταν τριπλάσια σε μέγεθος από αυτή των ΣΥΡΙΖΑ, λαθρομεταναστών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ. Τα μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου κατάφεραν να προσττέψουν τελικα τα γραφεία τους, καθώς ο όγκος τους δε επέτρεψε σε κανέναν να τα πλησιάσει.
Να πούμε και να υπογραμμίσουμε ότι τα ίδια ακριβώς θα γράφαμε αν η Χρυσή Αυγή ζητούσε να κλείσουν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή του ΚΚΕ σε μια περιοχή.
Το αν το ΚΚΕ λατρεύει τον σφαγέα Στάλιν και είναι κατά του κοινοβουλευτισμού ή αν ο ΣΥΡΙΖΑ περιθάλπτει κουκουλοφόρους και εξτρεμιστές, αυτά είναι ζητήματα που θα τα κρίνουν οι πολίτες στις εκλογές και από την στιγμή που ένα κόμμα είναι νόμιμο και ειδικά με την ψήφο του ελληνικού λαού αντιπροσωπεύονται στην Βουλή, όλες οι άλλες ενέργειες που καταδικάζουν την ύπαρξή του, είναι απλά φασισμός/σταλινισμός/ναζισμός.
Μα μία λέξη ολοκληρωτισμός.
Κανείς δεν δικαιούται σε μία δημοκρατία να ζητεί να μην εξασκούνται νόμιμα δικαιώματα από νόμιμους πολιτικούς σχηματισμούς και με ευάριθμη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Στην συγκεκριμένη συγκέντρωση, λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε πολίτες της ης Χρυσής Αυγής, αλλα χάρη στην επέμβαση της ομάδας περιφρούρησης του κόμματος δεν επεκτάθηκαν τα επεισόδια.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έφτασε να κάνει δήλωση κατά του ελληνικού κόμματος που συγκέντρωσε το 7% των ψήφων και είναι στο Κοινοβούλιο και ο … πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα!
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ.Ταβέντ Ασλάμ πρόεδρος της κοινότητας των Πακιστανών στην Ελλάδα, «Οι Πακιστανοί δεν προστατεύονται από την Αστυνομία. Θέλω να καταγγείλω τη συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την Αστυνομία. Υπάρχει στήριξη από την Αστυνομία στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Σήμερα υπάρχουν εδώ εκατοντάδες αστυνομικοί. Οταν χτυπάνε τους μετανάστες, που είναι η αστυνομία; Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Αριστερούς που είναι πάντα δίπλα μας».

as katalavoun i varvari …i elladoula mou aniki stous ellines…