"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΘΡΑΚΗ / Τουρκία

Αλλαγή φρουράς στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής


Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, ο νέος πρόξενος Κομοτηνής İlhan Şener γνωρίζει την Ελληνική γλώσσα.

Στις 10 Ιουλίου ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του στην Κομοτηνή ο νέος πρόξενος της Τουρκία İlhan Şener σε αντικατάσταση του Mustafa Sarnıç που συνεχίζει πλέον την καριέρα του ως πρεσβευτής της Τουρκίας στη Μογγολία.

O İlhan Şener γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, αποφοίτησε το 1997 από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά και μετά από την θητεία του στην Άγκυρα, υπηρέτησε κατά το διάστημα 2001-2003 στην πρεσβεία της Τουρκίας στα Σκόπια και στο διάστημα 2003-2006 στο τουρκικό προξενείο της Θεσσαλονίκης.

 

Κατά τα έτη 2006-2008 υπηρέτησε πάλι στα κεντρικά και μετά (από το 2008 έως σήμερα) στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, αρχικά ως πρώτος γραμματέας και μετά ως ακόλουθος.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σε αντίθεση με τους προκατόχους του, ο νέος πρόξενος Κομοτηνής ομιλεί την Ελληνική γλώσσα.

Οι διαθέσεις του φάνηκαν νωρίς καθώς μία ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος πρόξενος άρχισε τον κύκλο των εθιμοτυπικών επισκέψεών του στην περιοχή -όχι με τους επίσημους εκπροσώπους της Ελληνικής Πολιτείας αλλά με τους δύο ψευτομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σερήφ και Αχμέτ Μετέ, που τον υποδέχτηκαν πανευτυχείς.

Περισσότερα στο proxeneio-stop.org

Σχολιάστε