"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Oı Toύρκοι θα ψάξουν τον πιλότο στο Αιγαίο.


Oı Toύρκοι θα ψάξουν τον πιλότο στο Αιγαίο.
ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

«Εντολή από τον Γκιούλ να ανασύρουν τη σορό του πιλότου στο Αιγαίο» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Ηurriyet..

H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως μετά την εύρεση των σορών των τούρκων πιλότων του τουρκικού RF-4 το οποίο καταρρίφθηκε από τη Συρία, “ o Aμπντουλάχ Γκιουλ έδωσε εντολή ανάσυρσης της σορού του πιλότου που έπεσε το αεροσκάφος του το 1996 στο Αιγαίο.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε εντολή στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων για να ξεκινήσουν οι εργασίες» αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

 

 

Το θέμα ανακινήθηκε από την κόρη του τούρκου πιλότου Ναίλ Έρντογάν που ζητούσε επίμονα να κάνουν για τον πατέρα της , ο,τι έκαναν για τους πιλότους που το αεροσκάφος τους καταρρίφθηκε από τη Συρία.

Σε πολλά δημοσιεύματα οι γείτονες μας ισχυρίζονταν πως το τουρκικό F-16 είχε καταρριφθεί από ελληνικά μαχητικά στις 8 Οκτωβρίου του 1996.

onalert.gr

7 thoughts on “Oı Toύρκοι θα ψάξουν τον πιλότο στο Αιγαίο.

  1. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ?ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ MIRAGE 2000 ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΖΖΖ???

  2. Όσο λυπάστε εσείς (εσείς οι τούρκοι) την οικογένεια του Ηλιάκη και όσων Ελλήνων ηρώων Ικάρων έριξαν με μπαμπεσιά οι τούρκοι, άλλο τόσο λυπόμαστε εμείς που οι πιλότοι της τουρκιάς καταρρίφθηκαν από τους ικάρους μας σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΔΑΤΑ.

  3. ΜΗΛΙΣΙΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟ ΜΑΣ !!!
    ΑΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΛΙΑΚΗ, ΣΙΑΛΜΑ, ΜΠΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ, ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ! Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ (HAF vs TuAF) ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!

  4. THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ , Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ…..!ΠΡΟΣΕΧΤΕ…..!ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ(ΣΧΕΔΟΝ) ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ …..ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ………!

Σχολιάστε