MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
«Η τραγική μοίρα ενός αξιωματικού» έχει ως τίτλος η εφημερίδα Sözcü και αναφέρει την ιστορία του κυβερνήτη Μουράτ Ερέν ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή του σε σχέδιο δολοφονίας του Ερντογάν.
«Κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Ταγίπ, φυλακίστηκε 3 μήνες. Απολύθηκε από τον στρατό λόγω των κατηγοριών, δεν έβρισκε δουλειά, πουλούσε στη λαϊκή λαχανικά και πουλούσε κουλούρια για να επιβιώσει.
Χωρίσε από τη γυναίκα του και η μάνα του έχει τώρα καρκίνο.
Ενώ 6 χρόνια μετά αθωώθηκε από το δικαστήριο.
Ποιος θα του επιστρέψει αυτά που έχασε» αναφέρει η είδηση της τουρκικής εφημερίδας.

« Πήρε το μάθημα του» είναι ο τίτλος της Hürriyet και κάνει αναφορά στη λογομαχία που είχε η τουρκικής καταγωγής βουλευτής του κοινοβουλίου του Βελγίου με τον γ.γ Ε.Ε της Κύπρου Ανδρέα Μαυρογιάννη. «Ο κ. Μαυρογιάννης ενώ μιλούσε, η βουλευτής Φατμά Πεχλιβάν του ανέφερε πως ο ίδιος δεν εκπροσωπεί όλο το νησί» γράφει η τουρκική εφημερίδα.

« Γ.Γ. Θρησκευμάτων εσυ μη μιλάς.. σλάβ, παρέβ, σαλόμ» είναι ο τίτλος της Taraf. H οποία αναφέρει πως με αφορμή το Ραμαζάνι η γ.γγ Θρησκευμάτων στο περιοδικό που εκδίδει έβαλε τη λέξη «χαιρετισμούς» σε 4 γλώσσες.

