
Η νέα ηγεσία του ΥΕΘΑ και για να είμαστε πιο ακριβείς ο Π.Παναγιωτόπουλος,φαίνεται ότι βλέπουν την αύξηση της στρατιωτικής θητείας από άλλη οπτική γωνία. Και για να γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι θα πούμε ότι …το σκορ στο ΥΕΘΑ είναι προς το παρόν 2-1 κατά της αύξησης.
Παναγιωτόπουλος και Ελευσινιώτης φαίνεται ότι δίνουν μεγαλύτερο βάρος στις επιπτώσεις που θα έχει στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς ,αλλά και στο ταμείο των ΕΔ η τρίμηνη αύξηση της θητείας. Από την άλλη ο ΥΦΕΘΑ Παναγιώτης Καράμπελας συμφωνούσε και συμφωνεί με τις εισηγήσεις των στρατιωτικών για άμεση αύξηση.
Δεν υπάρχει θέμα “κόντρας” σε καμία περίπτωση,για να είμαστε ξεκάθαροι. Απλά η υπόθεση της θητείας “διαβάζεται” διαφορετικά.