Ενώ στην Ελλάδα οι πολιτικές ηγεσίες μιλάνε ακόμα και σήμερα για «άμεσες μειώσεις στους εξοπλισμούς» (σχετική ανακοίνωση του εταίρου του κυβερνητικού συνασπισμού της ΔΗΜΑΡ, πριν δύο ώρες αλλά και ο Α.Σαμαράς είπε στον Ζ.Κ.Γιουνκερ ότι «Υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω μειώσεις των αμυντικών δαπανών» αν πιστέψουμε την εφημερίδα Handelsblatt) , στην Τουρκία ετοιμάζονται να λύσουν οριστικά, με τον τρόπο που ξέρουν καλύτερα, τις «διενέξεις» με την Ελλάδα:
Η Διοίκηση Τουρκικών Αεροπορικών Δυνάμεων (THK: Turk Hava Kuvvetleri) ανακοινωσε ότι τα έργα υποδομής (κατασκευή υπόστεγων, συνεργείων, κτιρίων, κλπ.) προχωρούν με ταχείς ρυθμούς στην 7η Κύρια Βάση Αεριωθουμένων (7 AJU: Ana Jet Ussu) στο Erhac της επαρχίας της Μαλάτιας όπου θα εδρεύουν τα πρώτα F-35 MTU (Musterek Taaruz Ucagi που θσ καυαστούν επιχειρησιακά το 2017.
H TOYΡKIA ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΟΚ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ……!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΖΗΜΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ….!
@1 ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΟ @1 ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ….
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1996, ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ…..ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΖΗΜΙΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 1996, ΑΠΟΤΟΛΜΗΣΑΝ, ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΙΜΙΑ. ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΕΧΟΥΜΕ
ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…….
ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΜΠΑΜ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ ’96 ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ….!
ΥΓ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΟΚ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ…?ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ….?
ΜΑΛΑΚΙΕΣ………