"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / Τουρκία

Ώρα πολέμου…


Σημείωση συντάκτη: Αυτό το άρθρο συντάχθηκε για να φτάσει στα αυτιά των υψηλά ιστάμενων στην κυβέρνηση και στα επιτελεία άμυνας

Ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας δύσκολων πολιτικών αποφάσεων που υπάρχει η πιθανότητα (μεγάλη) να φέρει κοινωνικές αναταραχές και πτώχευση.

Προσωπικά δεν το εύχομαι αλλά είναι πιθανό, δηλαδή:

 

 • Πρέπει να ψηφίσετε πολύ σκληρά μέτρα στην βουλή, που πιθανόν (και το ξέρετε) να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να επαναστατήσει ο κόσμος εναντίον σας, σε σημείο που να μην μπορείτε να σταθείτε πουθενά. Αν δεν πάρετε αυτά τα μέτρα δεν έχει δόση. Πέρσι τρομάξαμε να πάρουμε τα 6 δισ. Φέτος θα πάρουμε τα 30 δισ.; Πολύ δύσκολο.

 • Πρέπει να τελειώσετε με την συμφωνία για τον αγωγό Ελλάς- Κύπρος –Ισραήλ (αλήθεια πως θα το δεχθεί η Τουρκία αυτό;)

Όμως είναι και μήνας μεγάλων στρατιωτικών ανακατατάξεων, που έχουν σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δηλαδή:

 • Επειδή η ΤΟΥΡΚΙΑ θεωρεί ότι υπάρχει πιθανότητα πτώχευσης (έχει εμπειρία από ΔΝΤ και τρόικες) δείχνει ετοιμότητα να αρπάξει ότι μπορέσει από το Αιγαίο.  Έτσι εξέδωσε δύο ΝΟΤΑΜ (για ασκήσεις με πυρά και χωρίς πυρά) από τις 17 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Από ότι ξέρω στις 6 Οκτωβρίου έχετε Eurogroup (ίσως να μην φτάσουμε ως εκεί, έτσι όπως έχετε παγιδευτεί). Θεωρείτε ότι είναι τυχαίες οι ημερομηνίες που διάλεξε η Τουρκία;

 • Η Τουρκία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τους Κούρδους (πρόσφατη ομολογία στην τουρκική Βουλή), διότι οι σύμμαχοί τους εφοδιάζουν τους Κούρδους με οπλισμό και πληροφορίες για τις κινήσεις του τουρκικού στρατού (και το ξέρετε). Την πάτησε και με την Συρία, οπότε χρειάζεται μία (σίγουρη) στρατιωτική νίκη για εσωτερική κατανάλωση. Για ποιον βαράει η καμπάνα;

 • Γνωρίζετε (άλλωστε το ομολόγησαν και οι Γερμανοί πρόσφατα) ότι η Ρωσία περιμένει να μας σώσει αυτή (για δικό της συμφέρον βέβαια), οπότε και αυτή διάλεξε την 17η Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει η μεγάλη άσκηση Καύκασος 2012.

Το θεωρείτε τυχαίο που συμπίπτουν οι ημερομηνίες των ασκήσεων των ρώσων και των τούρκων;

Επειδή το παν είναι με τα στοιχεία που έχεις (και εσείς τα έχετε) είναι να έχεις συνδυαστική σκέψη θα σας θέσω μερικά ερωτήματα προς προβληματισμό:

 1. Αλήθεια δεν έχετε καταλάβει ότι έχουν αποφασίσει να φτιάξουν κουρδικό κράτος οι Νατοϊκοί; (το ξέρετε)

 2. Αλήθεια δεν γνωρίζετε ότι έχουν αποφασίσει να το κάνει αυτό η Ρωσία ώστε να μην ξοδέψουν δεκάρα τσακιστή αυτοί; (και αυτό το ξέρετε).

 3. Αλήθεια δεν ξέρετε ότι η Τουρκία θα κάνει κίνηση εναντίον μας την στιγμή της αδυναμίας μας;(αυτό και αν ξέρετε απλά σας έχουν καθησυχάσει οι διαβεβαιώσεις για υποστήριξη από τους εταίρους στο ΝΑΤΟ). Σιγά μην μας υποστηρίξουν.

 4. Αλήθεια με πλήρη επίγνωση της πράξεως σας δεν δίνεται το φυσικό πλούτο της χώρα σας στην παγκοσμιοποίηση; (αυτό όλοι το ξέρουν).

Θα σας πω δυο γεγονότα όμως που δεν τα ξέρετε ή δεν θέλετε να τα καταλάβετε:

 • Οι φίλοι σας στο ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, και στις στοές που ανήκετε, θα σας πουλήσουν διότι για να φτιάξουν αυτό που αυτοί θέλουν στην περιοχή εσείς δεν κολλάτε (εννοώ εσάς τους πολιτικούς), οπότε μάλλον θα σας παραδώσουν βορά στον «αγανακτισμένο λαό» που δημιουργούν με τα σκληρά φορολογικά μέτρα (αφού πρώτα τα τελευταία χρόνια τον έκαναν υλιστή με την βοήθειά σας).

 • Ξέρετε γιατί; Διότι ξέρουν ότι δεν βγαίνουν τα μέτρα που σας βάζουν να πάρετε και περιμένουν την λαϊκή οργή να κάνει την δουλειά της. Την δουλειά που θέλουν βασικά, γιατί τους είσαστε αχρείαστοι.

 • Οι αντίπαλοι του ΝΑΤΟ οι Ρώσοι έχουν τοποθετήσει πυρηνικά σε τέτοια σημεία που η Αμερική η κολώνα του ΝΑΤΟ δεν έχει καμία ελπίδα επιβίωσης ακόμα και αν κερδίσει με συμβατικά έναν ενδεχόμενο πόλεμο. Για τον λόγο αυτό ο Μακάροφ ο ρώσος Α’ ΓΕΕΘΑ (τώρα που είναι έτοιμος) ό,που βρεθεί και ό,που σταθεί φωνάζει ότι δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει η Ρωσία πυρηνικά (επίσημες δηλώσεις σε δημόσια θέα) και πριν λίγες ημέρες το έκανε και ο Πούτιν αυτό.

Άλλη ερώτηση προς προβληματισμό: Σε έναν ενδεχόμενο πόλεμο θα μας μπλέξετε, δηλαδή θα μας κάνετε στόχο;

Προσωπικά δεν επιθυμώ να γίνει τίποτα από αυτά αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα να το αλλάξω.

Πάντως αν κύριοι πολιτικοί καταφέρετε να πάρετε τα 30 δισ., τότε μάλλον όλα θα πάρουν αναβολή.

Αυτή την φορά όμως μην περιμένετε την αρρώστια του Ερντογάν για να πάρει αναβολή το όλο θέμα, όπως έγινε πέρσι.

Διότι πέρσι πρώτα αρρώστησε ο Ερντογάν και μετά αποφάσισαν να μας δώσουν τα έξι δισ.

Το θυμάστε πιστεύω;

Καλά δεν έχετε καταλάβει ότι έχουν διαλέξει την Ελλάδα σαν αρχή του οικονομικού ντόμινο και την Τουρκία σαν αρχή του στρατιωτικού ντόμινο παγκοσμίως;

Τι να πω!!!

kostasxan.blogspot.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s