Εφιαλτικό αναμένεται να γίνει το αμυντικό πρόβλημα για την Ελλάδα τα αμέσως επόμενα χρόνια, αφού, όπως ανακοίνωσαν ήδη οι Τούρκοι, σκοπεύουν να «επενδύσουν» σε εξοπλιστικές αγορές μέχρι το 2016 το ιλιγγιώδες ποσό των οκτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων!
Στην κορυφή βρίσκεται το νέο μαχητικό αεροσκάφος F-35 Lightning II της Lockheed Martin (θα αγοραστούν περίπου 100) και έπονται τα υποβρύχια Type 214 από τη γερμανική HDW και το σύστημα αντιαεροπορικής – αντιβαλλιστικής άμυνας μεγάλου βεληνεκούς, όπως έχει αποκαλύψει ήδη η «δημοκρατία».
Και τα δυο προγράμματα, ειδικά αυτό των μαχητικών αεροσκαφών, αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες στο Αιγαίο υπέρ της Τουρκίας και σε βάρος της Ελλάδας.

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 10 ΔΙΣ. ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ…