"Greek National Pride" blog / ΕΛΛΑΔΑ

Νέα αιχμή Άκη: «Όλο το ΚΥΣΕΑ θα βρεθεί δίπλα μου στο δικαστήριο»!


Όλο το ΚΥΣΕΑ θα βρεθεί δίπλα του ,απέναντι στο δικαστήριο “για να υπερασπιστούμε το έργο μας για τις Ένοπλες Δυνάμεις”,υποστηρίζει ο Άκης Τσχατζόπουλος σε δήλωσή του από τη φυλακή,επιμένοντας να ανοίγει το “κάδρο” των ευθυνών και βάζοντας σ΄ αυτό όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ και συνεπώς και τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Σημίτη.

Ο πρώην ΥΕΘΑ αφήνει αυτή την αιχμή σε δήλωσή του που έχει να κάνει με τις τελευταίες αποκαλύψεις εναντίον του,τις οποίες ο ίδιος βέβαια χαρακτηρίζει συκοφαντίες.

Η δήλωση:

ΔΗΛΩΣΗ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
11.9.2012

 

 

Προχωρούμε στο τέλος πια της ανάκρισης που διεξάγει από το Πάσχα ο Ανακριτής  κ. Μαλής, της επιχείρησης πασχαλινών προφυλακίσεων, που οι  εισαγγελείς  κ. Κυβέλου  και κ. Σίσκου μαζί του προώθησαν με μεγάλη επιτυχία, στη βάση μιας ποινικής δίωξης που διεξαγόταν για είκοσι μήνες, και την οποία «με το έτσι θέλω» έκλεισαν σιωπηρά, χωρίς να μπορέσω να λάβω γνώση της δικογραφίας και να παράσχω σχετικές εξηγήσεις.

Αυτή την ποινική δίωξη με αίτηση μου ζήτησα από το Συμβούλιο   Πλημμελειοδικών Αθηνών να την κηρύξει απαράδεκτη, όπως και όλες τις μεταγενέστερες από αυτήν, δικονομικές πράξεις.

Η αίτηση αυτή συζητείται ήδη σε τρεις συνεδριάσεις στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών τις τελευταίες δύο εβδομάδες και αναμένω να εκδοθεί σχετικό βούλευμα.

Έτσι εξηγείται η αγωνιώδης προσπάθεια τις τελευταίες μέρες της  ανάκρισης να «ξεθάψει» και να προβάλει επικοινωνιακά ότι δήθεν αποκαλύφθηκαν «νέα ακίνητα και νέοι λογαριασμοί του Άκη στο εξωτερικό», ότι δήθεν αποκαλύφθηκε «δίκτυο εταιρειών στο εξωτερικό που θα ελέγξουν, αν ταυτίζονται με τον Άκη» και «εμβάσματα παράνομων πληρωμών  με μίζες», που δήθεν έχουν οι διωκτικές αρχές στα χέρια τους.

Αυτά όλα είναι τελείως αβάσιμα.

Καταγγέλλω αυτές τις επιτηδευμένες διαρροές, ως απόλυτα ψευδείς και συκοφαντικές. Είναι ενέργειες αυτών που θέλουν να με λασπώσουν, να με συκοφαντήσουν, να με βλάψουν επικοινωνιακά, όσο γίνεται πιο πολύ.

Ας δουν καλύτερα το χάος, τη διάλυση και την καταστροφική πορεία του τόπου, που ως ηγετίσκοι, τον οδήγησαν τα τελευταία χρόνια.

Δηλώνω δε ρητά ότι εμπιστεύομαι απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη και περιμένω όλους αυτούς τους ψευδοκατήγορους, τους λασπολόγους και τους συκοφάντες να βρεθούμε μπροστά στο φυσικό μας δικαστή.

Εκεί βέβαια θα βρεθεί μαζί μας και το ΚΥΣΕΑ, για να υπερασπιστούμε το έργο μας για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κορυδαλλός, 11.9.2012
Άκης Τσοχατζόπουλος

πηγη

One thought on “Νέα αιχμή Άκη: «Όλο το ΚΥΣΕΑ θα βρεθεί δίπλα μου στο δικαστήριο»!

  1. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ
    ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΣΕΑ….ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,
    ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΚΕΑ….ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΗΜΙΤΗ, Η ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ….
    ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s