«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;»
Με αυτή την ερώτησή της προς τον αρμόδιο υπουργό, η Μαρία Ρεπούση της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, συντάσσεται με τους κύκλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.

ΑΛΛΟΙ Π…………..
ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΤΙΝΑ….
ΣΤΙΛΤΙΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΣ ΕΧΠΡΕΣΣ..
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΑΡΑΓΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΤΩΡΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΓΗΘΕΙ Η ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΚΟΜΙΣΣΑ.
Einai olofanero oti h gyneka exei kapoio singekrimeno kai anthelliniko sxedio pou prospathi na to efarmosi oso kalitera mbori. To thema einai giati den milaei kanis? Giati den tin vazi kapoios stin thesi tis?
ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΑ , ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ.
ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!!!