1. Καθιερώθηκε το 8ωρο και η πληρωμή των υπερωριών.
2. Καθιερώθηκε η υποχρεωτική αργία της Κυριακής.
3. Απαγορεύθηκε αυστηρά η παιδική εργασία.
4. Καθορίσθηκαν κατώτατα όρια μισθών και ημερομισθίων – το λεγόμενο «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» και υπογράφονται οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας.
5. Ιδρύθηκε το ΙΚΑ.
6. Ιδρύθηκε η Εργατική Εστία.
7. Καθιερώθηκε η υποχρεωτική διαιτησία μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.



ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ. ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ….ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ Η ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!
Σε κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνω ότι ο Ιωαννης Μεταξάς υπήρξε ο Μέγιστος πρωθυπουργός της νεώτερης Ελλάδας.Πολλοί,φυσικά,δεν συμφωνούν με αυτό,γιατί δεν κρινουν το έργο του ανδρός,αλλα κρινουν σύμφωνα με την πολιτική τους τοποθέτηση.
ΣΥΜΦΩΝΟ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΧΑΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ !!!!!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΧΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!
ΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΜΠΟΥΦΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;
@4 ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ……..
ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΡΑ….
@6 EΣΥ ΑΡΧΙΣΕΣ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΣ…..!