"Greek National Pride" blog / ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ / ΙΣΛΑΜ / Λαθρομετανάστες

Ερυθρά Ημισέληνος: 2,5 εκατ. οι εκτοπισμένοι της Συρίας – Εφιαλτικές διαστάσεις έχει λάβει η ανθρωπιστική καταστροφή στη χώρα


Ερυθρά Ημισέληνος: 2,5 εκατ. οι εκτοπισμένοι της Συρίας

Εφιαλτικές διαστάσεις έχει λάβει η ανθρωπιστική καταστροφή στη Συρία, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε την Τρίτη το συριακό τμήμα της Ερυθράς Ημισελήνου. Με ανακοίνωσή της η τελευταίαμ υπολογίζει τους εκτοπισμένους εντός της Συρίας εξαιτίας του εμφυλίου στα 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους.

Ωστόσο, ακόμα και αυτός ο υπολογισμός θεωρείται μετριοπαθής από τους διεθνείς οργανισμούς.

Σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε η επικεφαλής της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κυρία Μελίσα Φλέμινγκ, ανέφερε: «Κάνουν λόγο για 2,5 εκατομμύρια. Πιστεύουν ότι ίσως είναι περισσότεροι και ότι πρόκειται για μια πολύ συντηρητική εκτίμηση.

Οι άνθρωποι μετακινούνται συνεχώς, τρέπονται σε φυγή, κρύβονται.

Είναι δύσκολο να καταμετρηθούν»

Η εκτίμηση του ΟΗΕ είναι ότι τον ερχόμενο Χειμώνα περισσότεροι από 4 εκατ. θα χρειαστούν βοήθεια.

Στο μεταξύ η Υπάτη Αρμοστεία απέσυρε για λόγους ασφαλείας εκπροσώπους της από το Χάσακ, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, την ώρα που οι συγκρούσεις κατέστρεψαν προμήθειες για τον Χειμώνα.

Μέχρι στιγμής οι καταγεγραμμένοι πρόσφυγες από τη Συρία στις γειτονικές χώρες (Λίβανο, Τουρκία, Ιορδανία, Ιράκ), φθάνουν τους 407.000, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά ενώ προφανώς αρκετοί είναι και αυτοί που δεν έχουν καταγραφεί.

tovima.gr

2 thoughts on “Ερυθρά Ημισέληνος: 2,5 εκατ. οι εκτοπισμένοι της Συρίας – Εφιαλτικές διαστάσεις έχει λάβει η ανθρωπιστική καταστροφή στη χώρα

  1. ΝΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» Η ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΣΤΩΣ………..
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΩΜΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

  2. ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ) Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ) ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ (ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΕΞΑΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΙΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗΣ) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.

Σχολιάστε