«Υπάρχει μία γαλλική έκφραση που λέει: οι φίλοι λάμπουν δια της απουσίας τους» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, απαντώντας σε ερώτηση για τη ματαίωση της χθεσινής επίσκεψης του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου στα Τίρανα, στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το πέρας των σημερινών συνομιλιών του με τον Σλοβένο ομόλογό του Γιάνεζ Γιάνσα.
Κληθείς να σχολιάσει το θέμα της «Μεγάλης Αλβανίας», ο κ.Μπερίσα επανέλαβε την πάγια θέση του ότι η ενοποίηση των Αλβανών θα πρέπει να γίνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.«Νομίζω ότι αυτός ο σκοπός είναι δίκαιος και γι’ αυτόν θα πρέπει να εργαστούν όλοι οι Αλβανοί. Πρέπει να εργαστούμε, όπου κι αν βρισκόμαστε για το ευρωπαϊκό αυτό μέλλον… Αυτή είναι η απάντησή μου για τη Μεγάλη Αλβανία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
@1
ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠ.ΕΞ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.
(ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ)
YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΠΕΡΙΣΑ…….Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……
ΠΟΣΟ ΒΟΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑ ΤΗΝ ..ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ.
ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.